Arxiu

Pressupostos Participats 2019 a Tordera i Santa Coloma de Farners

Des de dilluns, 11 de març, i fins al dimarts, 26 de març, es mantindrà obert el període de votació als Pressupostos Participats per aquest any 2019 a Tordera.

Podran votar totes les persones majors de 16 anys empadronades a Tordera i  totes les qui tinguin segona residència al municipi (en aquest cas caldrà sol·licitar-ho específicament mitjançant instància a l’OAC de l’Ajuntament de Tordera adjuntant fotocòpia del DNI del/la sol·licitant i còpia del rebut de l’IBI de la segona residència).

El sistema de votació, obliga cada ciutadà  a identificar-se mitjançant el seu número de DNI i la data de naixement. Una vegada introduides aquestes dades, l’interessat podrà votar la proposta que més li interessi per desenvolupar a la seva zona de residència. El sistema només acceptarà un vot per ciutadà, per tant, en cas que s’esculli més d’una proposta, el vot no s’enviarà i per tant, no es comptabilitzarà en el moment del recompte.

A banda de les votacions online, les associacions de veïns organitzaran sessions per tal que la gent que ho desitgi puguin votar des dels locals socials. En aquest cas, el dia 15 de març de 17 h a 19 h, l’Associació de veïns de Sant Andreu atendrà totes aquelles persones que necessitin ajuda per fer la votació.

El Consell Veïnal, que és l’òrgan que regula el procediment dels pressupostos participats, va validar fa unes setmanes propostes escollides i que es sotmenen aquests dies a votació.

El regidor responsable d’impulsar el projecte dels pressupostos participats, Rafa Delgado, es va mostrar satisfet sobre el procés de recollida i validació de les propostes i va destacar l’alta participació prèvia al període de votacions. El procés dels pressupostos participats d’aquest any es va començar a treballar al mes de setembre amb les trobades del Consell Veinal, la modificació de les bases reguladores del procés i les assemblees de zona. Rafa Delgado va assenyalar la importància de participar en el període de votacions per tal que es segueixi donant continuitat al projecte que aquest any arriba a la segona edició.

 

Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners engega el procés perquè els ciutadans triïn el destí de 115.000 euros, dins els tercers pressupostos participatius.

Fins al 31 de març es poden presentar propostes.

Les propostes que es presentin han de complir un seguit de condicions:

– Han de ser inversions d’interès públic que beneficiïn el conjunt del municipi i que no suposi un cost de manteniment més enllà de l’ordinari o impliqui la contractació de nou personal.

– Han de donar resposta a una necessitat concreta.

– L’Ajuntament ha de tenir competència sobre l’obra.

– Ha de ser tècnica i econòmicament viable.

– No pot contradir els plans municipals aprovats i han de respectar el marc jurídic legal.

– Queden descartades les propostes referents a donar subvencions o ajuts a entitats o col·lectius.

– No es poden superar els 115.000 euros de despesa.

 

Publicitat

Jugueteria El Genio

C/. Josep Tarradellas, 58

17300 – Blanes

T. 872505761

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/