Arxiu

Lloret de Mar tindrà un camp de futbol de gespa artificial amb el projecte “Cruyff Court”

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat i com a directora general de la fundació privada Johan Cruyff, Pati Roura, han signat un conveni de col·laboració per la construcció d’un “Cruyff Court”, un camp de gespa artificial que té per objectiu la promoció de l’esport per part de nens i joves amb qualsevol capacitat diferent o risc d’exclusió social. Pati Roura explica que “Es tracta d’un projecte que inclou la construcció de camp de futbol i també de tot un programa formatiu mitjançant activitats d’oci, exercici físic i esportiu que fomenten el benestar físic i emocional dels joves”.

Aquest nou camp de gespa artificial que es trobarà ubicat a l’Avinguda de Vidreres, al costat de la Plaça CEIP PERE TORRENT, entre el carrer Escoles i el carrer Mestres i, com explica la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany “l’Ajuntament de Lloret de Mar ha decidit remodelar també la resta de l’espai existent amb la construcció d’un camp de criquet i elements de work out”.

La fundació privada Johan Cruyff assumirà la redacció, zonificació, demolició i obra nova de la instal·lació amb un import màxim de 318.314€ i un termini d’execució de 9 mesos. El conveni també detalla que la fundació organitzarà anualment un campionat de futbol per a escoles i/o barris “campionat de Cruyff Courts 6vs6” i que desenvolupament del projecte formatiu “Cruyff Foundation Community Program” formant a monitors locals per la dinamització del camp.

L’alcalde de Lloret de Mar explica que “l’esporta ja és un eix vertebrador en la nostra estratègia municipal i aquest projecte del “Cruyff Court” reforçarà encara més aquesta vessant social que ens dona l’esport com a element de cohesió ciutadana.

En aquest projecte també han col·laborat activament les escoles del programa Ajuntament dels Infants que varen proposar diferents alternatives i elements per incorporar en aquesta zona, unes propostes que varen ser recollides i s’inclouran a les futures reformes del parc infantil Fofo ( i de l’entorn d’aquest…) ubicat al costat d’aquest nou camp que es construirà en breu.

Escoltar crònica Moisés García:

Publicitat

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

Setemcat

C/. Costa i Forneguera, 33

08370 – Calella

T. 937690448

 

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/