Agenda diumenge 17 de gener

 

Lloret de Mar

-Lloret, zona agrícola Km 0, una exposició per posar en valor el passat agrícola de Lloret.

L’Ajuntament de Lloret i l’Associació RRALL amb el suport de l’Arxiu Municipal han obert les portes a una nova exposició que es podrà visitar a Can Saragossa durant un any. La mostra s’inaugura aquest dissabte dia 16.

-I Premi l’Aurora per reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball per millorar la situació de les dones al municipi. Es poden presentar propostes fins el dia 31 a: auroralloret@gmail.com

 

TORDERA

Aquest dilluns es posen a la venda les entrades del Teatre Clavé per les funcions d’aquest trimestre. En el cicle teatre i música hi ha entre d’altres propostes: Des de mi ventana, NY en un poeta o Una nit amb el mag Lari. També hi ha quatre propostes del cicle familiar i el mes de març, una nova edició del Festival zero

 

Calella

-Exposicions:

“Homenatge al Grup Pa, Vi i Moltó al Museu-Arxiu; “Mirar la mirada, arribar a l’ànima” de Quim Fàbregas a l’Ajuntament Vell i “Colòmbia. Desaprendre la guerra, aprendre la pau”, al Museu del Turisme.

 

GIRONA

El festival de música i altres arts NEU! arrenca aquest diumenge amb l’actuació de Nico Roig a l’Auditori de la Mercè, a Girona, en sessió doble a les cinc de la tarda i a les vuit del vespre.

Date

gen. 17 2021
Expired!

Time

8:00 - 23:55
Category

Deixa un comentari

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/