Arxiu

Bruno Oro i Pep Tosar, entre els noms de la programació de tardor del Teatre Clavé

Passat l’estiu, el Teatre Clavé estrenarà nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins el gener de 2019. Obrirà la programació l’espectacle LES DONES SÀVIES, una comèdia de Molière que recull la burla dels pedants d’avui dia, interpretada per dos actors, Ricard Farré i Enric Cambray. Un espectacle que ha estat un èxit de crítica i de públic i que arribarà a Tordera en un format d’aforament reduït i proximitat amb el públic, per iniciar la programació de tardor amb un somriure d’orella a orella.

 

Si la programació s’obre amb comèdia, es tancarà amb humor. I ho farà amb el nou espectacle de l’actor Bruno Oro que interpreta el seu primer solo teatral a IMMORTAL, sota la direcció de Marc Angelet. IMMORTAL és una comèdia dramàtica futurista on en Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges que gaudeixen, pateixen o s’enfronten a la immortalitat.

 

Juntament amb aquestes propostes, la programació del Teatre Clavé també incorpora dos espectacles que giren al voltant de la vida i obra de dos autors literaris. L’un, FEDERICO GARCÍA, una biografia visual i sonora sobre Lorca dirigida per Pep Tosar que barreja dansa, poesia, música, teatre i projeccions audiovisuals. Els mateixos ingredients que conformen SEQÜÈNCIA MMP, un espectacle produït pel Teatre Clavé que s’estrenarà al mes de novembre, coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol. Com ja es tradicional, el 26 de desembre el Teatre Clavé acollirà el concert de Sant Esteve, enguany titulat FABULÓS TXAIKOVSKI i interpretat per Camerata Rimbombarti en una proposta en què la música d’aquest compositor juntament amb un llibre desplegable gegant endinsarà el públic en un món de somnis i històries fantàstiques.

ESPECTACLES PER A NADONS | Durant la programació que s’inicia al setembre i s’allarga fins al gener de 2019, el Teatre Clavé participa un any més al festival internacional d’arts escèniques per als més menuts, El més petit de tots, amb dos espectacles: HITS, un concert per a nadons i CACHE CACHE (A fet i amagar) de la mà de Théâtre de la Guimbarde de Bèlgica.

El cicle familiar es completa amb l’espectacle de titelles LA PASTISSERA I ELS FOLLETS de la companyia l’Estaquirot Teatre; i amb la pel·lícula d’animació EL BOSC DE HAQUIVAQUI, un musical en stop-motion que ha comptat amb la col·laboració dels Pastorets Rock per doblar les cançons en català.

La venda d’entrades i abonaments de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 12 de setembre tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web http://entrades.teatreclave.cat

Publicitat

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2024© Ràdio Marina · Disseny web: F/