Arxiu

Una administració gironina reparteix 21 milions d’euros amb el segon premi de la rifa de Reis

Matí de trucades, atenció als mitjans de comunicació i preguntes de curiosos aquest dilluns a l’administració de loteria Sagarrull de Girona, a la plaça de Marquès de Camps. Quan faltaven pocs minuts per la una del migdia d’ahir dilluns el propietari ja aixecava la persiana de l’establiment que, tot i ser festiu, obria les portes per celebrar que havien venut el número 21816, el segon premi de la rifa de Reis del sorteig extraordinari de Loterías y Apuestas del Estado.

De seguida que ha obert, ja ha penjat el cartell anunciant que havien venut el número. “Teníem 28 sèries i les hem venut totes”, ha explicat un dels propietaris de l’administració, Alfred Alís. A més, el venedor estava “content” perquè la majoria de les persones que l’havien comprat “són abonats”, és a dir compradors habituals que sempre juguen aquest número.

Avui, tots ells han vist com els tocaven 75.000 euros per cada dècim i en total, l’Alfred ha repartit 21 milions d’euros en els números premiats amb aquest segon premi. De tota manera, els propietaris ja han avançat que segurament acabaran repartint uns 25 milions perquè també hi ha “moltes altres terminacions” que han venut a l’administració número 4 i que han sortit premiades.

Uns dels afortunats que ingressaran 75.000 euros són l’Assumpció i en Lluís, un matrimoni que viu al barri del Mercadal de Girona. L’Assumpció ha explicat que “ens van tornar els diners amb el dècim del sorteig de Nadal” i va anar a can Sagarrull on va demanar que li canviessin “per un número de la rifa de Reis”. La dependenta li va dir si li feia gràcia el 21816 i ella va dir que sí. “Quan aquest matí he vist que tocava, m’he posat a tremolar”, ha afegit l’afortunada.

De tota manera, en Lluís ha avançat que ja tenen previst com gastaran el premi. “Tenim dues filles i dos nets i aviat serà ventilat” ha afirmat entre riures. Aquest matrimoni ha decidit anar fins a l’administració de loteria aquest dilluns al matí perquè volien comprovar de primera mà que els havia tocat a ells.

A part de l’Assumpció i en Lluís, cap altre premiat hi ha anat. L’Alfred ha explicat que “és normal” perquè essent el dia de Reis “molta gent té dinars” i segurament passaran en els propers dies per demanar què cal fer per cobrar el premi.

Quatre premis per any

L’Alfred ha assegurat que la seva administració està acostumada a repartir “uns quatre premis a l’any”. De tota manera, el 2019 només en van repartir tres. Un d’ells, va ser pel sorteig de Nadal que van vendre alguns números del cinquè premi (dotat amb 6.000 euros per dècim). “El quart ens arriba aquest 2020”, ha reblat el propietari.

Avui han celebrat aquest premi encetant ampolles de cava i celebrant-ho amb d’altres curiosos i veïns del barri que s’han acostat fins a l’establiment. Al migdia, la família Sagarrull ha baixat la persiana i ha anat a celebrar la fita d’avui. L’Alfons ha confessat que ells no tenien cap número premiat, però que igualment estava content d’haver repartit tants milions entre clients “de tota la vida”

Una administració de loteria de Pineda de Mar reparteix 200.000 euros amb un únic dècim de la rifa de Reis

L’administració número 2 de loteria de Pineda de Mar (Maresme) ha repartit aquest dilluns un dècim de 200.000 euros del primer premi de la rifa de Reis amb el número 57.342. L’establiment ‘La bona estrella’ ha venut el número electrònicament i a hores d’ara desconeix qui ha estat l’afortunat. De fet, el propietari de l’administració ha dit que serà impossible saber qui ha estat el guanyador del dècim. Tot i que l’afortunat no s’ha presentat, desenes de veïns s’han acostat a l’establiment després que s’hagi fet públic el resultat per felicitar els responsables de l’administració. Veïns, habituals de l’establiment que en aquesta ocasió no havien comprat el número, han brindat amb cava i s’han abraçat per celebrar que el negoci ha tornat a repartir sort al municipi maresmenc.

De fet, el propietari Tarek Mathbout ha explicat que no és la primera vegada que reparteix premis importants. El Nadal de 2018 va repartir 1,6 MEUR, el 2015 1 MEUR per Nadal i el 2010 un cinquè premi també a la loteria de Nadal amb 2 MEUR.

L’establiment que va obrir les portes ara fa tres anys, està ubicat al centre del municipi. Motiu pel qual han estat desenes els veïns que han aprofitat per passar per l’administració a celebrar-ho.

Segons ha explicat, Mathbout ha rebut desenes de trucades al llarg del matí i s’ha mostrat entusiasmat. El venedor de loteria ha indicat que no ha pogut contactar amb l’administració de loteria central per rebre més detalls sobre el premi i s’ha mostrat esperançat que en un futur segueixi repartint sort.

Publicitat

Desballestament Recuperauto

Pol. Ind. Mas Puigverd, 19-20 Parcel·la 3

08389 – Palafolls

T. 937650401

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

AUTOTALLER MAÇANET BOSCH CAR SERVICE

C/. Torderola, Nau 7

17412 – Maçanet de la Selva

T. 972857145

 

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

ENA ARQUITECTURA SALUDABLE

08490 – Tordera

T. 620 100 164

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/