Arxiu

Un toro escapa del correbous de Vidreres

Un toro ha escapat del correbous de Vidreres i ha ferit dinou persones, dues de les quals en estat greu, que han estat traslladades a l’Hospital Trueta de Girona. En un inici una d’aquestes dues víctimes s’ha considerat que es trobava en estat crític, encara que ha evolucionat favorablement. També hi ha dues persones ferides de poca gravetat, traslladades a l’Hospital de Santa Caterina, i quinze persones més ferides lleu, que han sigut ateses pel SEM. El toro, que ha escapat del tancat i ha envestit el públic saltant la tanca, ha estat acorralat a un bosc proper i abatut per la Policia Local. L’avís s’ha rebut a dos quarts de vuit del vespre i s’hi ha desplaçat dotze unitats del SEM i diverses unitats policials.

PROTESTES DISSABTE

Els animalistes de Girona denuncien que alguns veïns i comerciants de Vidreres han rebut “boicots” i “se’ls ha apartat” per mostrar-se contraris a la celebració de correbous durant la Festa Major. La presidenta de l’Associació Girona Animalista (AGA), Natàlia Ricart, assegura que molts ciutadans que viuen al poble “se’ls nega la llibertat d’expressió” perquè no estan a favor d’aquesta celebració. Ricart explica que molts d’aquests veïns i comerciants “tenen por” a mostrar el seu desacord ja que “no saben què els faran” al llarg de l’any. “Per això portem màscares, per representar aquesta gent anònima que no es pot expressar”, assenyala. L’AGA deixa clar que “seguiran venint” i anuncia una recollida de signatures que entregaran al consistori. Mentre durava la protesta, la plaça on se celebren els correbous s’ha omplert d’aficionats.

 

FUTUR

El govern de Vidreres aborda l’accident amb els organitzadors i decidirà sobre el futur dels correbous els propers dies.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Vidreres s’ha reunit d’urgència aquesta pasada nit  amb l’entitat que organitza els correbous al municipi per abordar l’accident que es va produir ahir a la tarda.

.En un comunicat, el consistori assegura que en els propers dies informarà sobre el futur d’aquest esdeveniment a Vidreres. Mentrestant, ha lamentat l’accident i ha mostrat la seva solidaritat i preocupació pels ferits, els seus familiars i amics, tot desitjant-los una ràpida recuperació. També ha aprofitat per recordar que els Mossos d’Esquadra han obert una investigació al respecte.

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/