Arxiu

Tret de sortida a la Festa Major de Blanes

L’obertura del recinte firal dels Pins i la primera sessió del barrifest han donat el tret de sortida que, oficialment, començaran aquest dijous amb el pregó.

El barrifest ha començat a Mas Florit amb música rap: es va fer un taller de breakdance, i van actuar Baya Baye, Jouven y Lisis, i Doble & Hug Sound + Basement Band.

La segona sessió de ‘Barrifest’ s’ha programat per aquest proper divendres 23 de juliol a la Plaça Josep Vieta i Burcet, darrera la Biblioteca Comarcal, al barri del Racó d’en Portas. A la tarda hi haurà activitats amb l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i la Colla de Diables Sa Forcanera, i al vespre –de nou a 2/4 de 9 de la nit- les actuacions de Monalissa, Dog Skull, i DJ Alvarito vs. DJ Borjamari.

Per últim, la tercera i darrera sessió de ‘Barrifest’ s’emplaça per la setmana vinent, de nou en cap de setmana. Més concretament, el dissabte 31 de juliol a la pista esportiva del barri del Racó d’en Portas. A la tarda hi haurà doble actuació: d’una banda l’espectacle de màgia amb Sanyes Mag, i de l’altra dos monologuistes: Pau Murner i Guillem Estadella. A la nit serà el torn de Chalart58 & Matah, Belén Natalí + Raggattack.

Coincidint amb les tres sessions, el Servei de Polítiques d’Igualtat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes tindrà instal·lada la coneguda ‘Carpa Lila’ on dues professionals fan tasques d’informació, sensibilització i abordatge de les agressions sexistes. És a dir, si alguna persona pateix una agressió sexista, física o psicològica per motius de gènere, orientació sexual, identitat o expressió de gènere s’hi pot adreçar per rebre la informació i assistència necessàries.

Per participar a les activitats cal fer inscripció prèvia a través de l’enllaç https://linktr.ee/nau4_espaijove

 

FIRA d’ATRACCIONS

La fira, que es va posar en marxa divendres, funcionarà fins al 28 de juliol, i la seva hora d’inici són les 5 de la tarda. A les 10 de la nit es tanca l’accés a la fira, així com la música que l’acompanya per indicar al públic que s’acosta l’hora de tancament definitiu de l’activitat, que és a les 11 de la nit.

Hi ha un tancament perimetral del recinte, control d’accessos i aforament, un únic punt d’entrada i sortida a tot el recinte, així com totes les precaucions sanitàries per contenir l’expansió de la COVID. En aquest darrer sentit, s’ha redactat un Pla d’Autoprotecció, i els agents de la Policia Local de Blanes estan fent una activa presència. Per compensar la pèrdua d’espai per estacionar els vehicles de manera gratuïta a la zona de l’esplanada del costat de l’antic pavelló ara ocupada per la fira, la Policia Local de Blanes s’ha encarregat d’habilitar una zona d’aparcament complementària al seu costat. No tan sols pels ciutadans de la vila, sinó especialment pels centenars de visitants que durant l’estiu s’acosten a les seves platges, o per gaudir dels seus atractius.

 

Vals 2×1

 

L’Ajuntament de Blanes repartirà a partir d’aquest dimarts 3.000 vals 2 x 1 per la Fira d’Atraccions 2021.

Cal anar a la seu de Promoció de la Ciutat de 10 a 13 h i dur el Llibre de Família. Forma part del conveni amb els firaires, que inclou altres 3.000 tiquets gratuïts per a Serveis Socials, Escoles Bressol i Casals.

Publicitat

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

GALERIAS SOFÀS i DESCANS

C/. Ses Falques, 41

17300 – Blanes

T. 972331795

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Marineland

Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n

08389 – Palafolls

T. 937654802

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/