Arxiu

Torna la Campanya “Hola familia”

Entre els municipis participants hi ha: Blanes, Lloret, Santa Susanna, Malgrat, Pineda i Calella

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) vol impulsar el turisme familiar i aconseguir que es dispersi més enllà dels mesos d’estiu. Per aquest motiu, ha organitzat la segona edició de la campanya Hola Família!, que es farà del 7 al 9 de juny, en què fins a 25 destinacions d’arreu del país han programat unes 200 activitats pensades per a fer-les en família.

A més, els allotjaments inscrits en aquesta campanya ofereixen dues nits al preu d’una (la del divendres i la del dissabte). La majoria de les activitats són gratuïtes i les que són de pagament tindran un descompte del 50%.

Segons ha explicat el director de Màrqueting d’Experiències de l’ACT, Damià Serrano, l’objectiu d’aquesta campanya és captar a tot tipus de família i aconseguir “que es relacionin entre elles i que coneguin mites i faules del territori”. A més, la majoria de les activitats “estan pensades perquè es moguin”, ha detallat Serrano.

Una aplicació per a caçar personatges

Una  proposta perquè pares, mares i nens es moguin junts és participant en un joc de realitat virtual. La campanya compta amb una aplicació per a mòbils en què convida als visitants a capturar diferents personatges mitològics. Cada destí ha escollit un personatge diferent segons les llegendes que hi ha. Tots ells estaran distribuïts per totes les destinacions.

L’objectiu és que les famílies, “mentre passegin pel poble” obrin el joc i busquin els personatges que estaran en diferents ubicacions i només es podran veure a través de la pantalla del mòbil, aprofitant la realitat virtual. Quan els vegin, hauran de clicar-hi a sobre i els capturaran. Una vegada els nens tinguin a tots els personatges, podran anar a buscar un premi a les oficines de turisme.

Serrano ha explicat que l’any passat aquesta aplicació va ser “un èxit” i per això ara l’han actualitzat de cara a la segona edició amb algunes millores. A més, Serrano ha detallat que estan treballant per mantenir operativa aquesta aplicació més enllà del cap de setmana de juny però l’ACT vol que “sempre hi hagi activitats relacionades” i no “limitar-se en tenir un joc pel mòbil”.

12.000 nens en la primera edició

Hola Família! es va estrenar l’any passat i es va repartir en dos caps de setmana diferents. El primer d’ells va ser per a les destinacions de muntanya i interior i el segon per a les de platja. Entre els dos caps de setmana, fins a 12.000 nens van gaudir de les activitats organitzades. De cara a aquesta segona edició, l’Agència Catalana de Turisme ha optat per “concentrar totes les forces” en un sol cap de setmana.

A més, s’ha optat per escollir el primer cap de setmana de juny per tal de treballar la desestacionalització. Segons Serrano, “molts hotels familiars només obren durant els mesos d’estiu” i per això realitzen aquesta campanya a principis de juny per “donar a conèixer els establiments fora de temporada”. El director de màrqueting també ha recordat de la importància del turisme familiar a Catalunya, que ha generat un impacte econòmic de 4.000 milions d’euros.

 

Per consultar tota la informació, i les possibles destinacions, cal visitar el web: https://escasateva.catalunya.com/activitats/

Publicitat

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

INS BISBE SIVILLA

C/. Valldebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

Visita el web

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/