Arxiu

Tordera acull el Festival Zero

Es farà al Teatre Clavé el divendres 9 i el dissabte 10

El Festival Zero neix amb la voluntat d’acostar als equipaments escènics que formen part de Teatres en Xarxa una programació d’espectacles que té com a eixos bàsics la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

De fet, el nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: “zero” en relació a l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, “zero” també com a símbol d’allò no convencional; “zero” perquè no busca un públic expert i entès sinó que – tot i que no l’exclou – persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals; i “zero” com a primera edició d’un projecte que parteix de zero.

Sota aquests paràmetres, la primera edició del Festival Zero acull una programació d’espectacles de diferents gèneres i llenguatges que durant tres mesos giraran pels espais escènics de Teatres en Xarxa i que es podran gaudir al Teatre Clavé el divendres 9 de març i el dissabte 10 de març.

AKA (Also Known As) de la Sala Flyhard; un monòleg interpretat pel jove actor Albert Salazar que parla sobre la identitat, de qui som i de qui diuen que som. Una proposta amb hip-hop, skate, música i text que abans de fer estada a la Sala Flyhard de Barcelona gira pel Festival Zero.

AKA (Also Known As) es podrà veure al Teatre Clavé divendres 9 de març a les 21h.

Mi Gran Obra un espectacle pensat en gran però fent-ho en petit, utilitzant plantejaments i tècniques pròpies d’un arquitecte. L’actor David Espinosa, assegut davant d’una taula que serveix d’espai escènic a escala, desenvolupa l’espectacle manipulant figures humanes de maquetes de tren i altres objectes; mentre és vist per un grup reduït de 20 espectadors asseguts al voltant de la taula. I amb prismàtics!

Un espectacle que ha estat a la Bienal de Venècia i  al Tate Modern de Londres entre d’altres i que es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 10 de març en dues funcions: a les 17h i a les 19h.

onseqüències de la companyia Moveo és un espectacle irònic i alegre de dansa, moviment i teatre físic que fa referència  al fet d’arribar tard, d’estar fora de lloc i les conseqüències que en resulten.

Premiat a FiraTàrrega2017, Conseqüències tancarà el Festival Zero al Teatre Clavé dissabte 10 de març a les 20.30h.

A banda de la programació d’espectacles, el Festival Zero a Tordera comptarà amb una acció inaugural. Serà divendres 9 de març a les 20h a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé i comptarà amb la participació d’alumnes de l’IES Lluís Companys i alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Electrodomèstics Losada

Av. d’Europa, 43

17300 – Blanes

T. 645299165

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/