Arxiu

Suspès el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar. L’Auditori presenta la programació d’aquest semestre

La Junta del Centre Cultural de Pineda, d’acord amb la comissió organitzadora del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, han acordat suspendre el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar que havia de celebrar-se del 28 de febrer al 28 de març.

Els grups escollits per participar en aquesta edició venien de Granollers, Puigcerdà, Tona, Capellades i Santa Perpètua de la Mogoda, i alguns d’ells, en els darrers dies,  han manifestat el problema per assajar els muntatges adequadament.

Davant d’aquesta situació, i com alternativa, el Centre Cultural està treballant en la programació d’una sèrie d’espectacles de cara als mesos de març i abril (Primavera Cultural) que faran pública la setmana vinent. Serà una programació engrescadora, amb grups de teatre professional, aficionat, musical, teatre de text i teatre familiar.

«Classe» la nova comèdia de Pau Carrió arribarà a L’Auditori de Pineda una setmana després de la seva estrena

L’Auditori de Pineda de Mar ha donat a conèixer la programació per aquest primer semestre de 2021. Entre els espectacles que faran parada al municipi s’han recuperat els que no es van poder celebrar la tardor passada per les restriccions establertes en les activitats culturals per frenar els contagis de Covid-19.

La primera cita a L’Auditori aquest 2021 serà amb la projecció de «Gavina, Fent volar als infants del Raval i del món» un documental del malgratenc Vicens Tomàs i Ignasi Oliveras. Es tracta d’una peça que vol acostar al públic la tasca de dedicació als infants de la Fundació Gavina.

El 27 de març, una setmana després de la seva estrena al Teatre de Salt arribarà a Pineda la nova obra de Pau Carrió «Classe» amb Pol López, Carlota Olcina i Pau Roca. La comèdia es podrà gaudir amb dos passis abans que s’instal·li a La Villarroel de Barcelona.

De la programació de tardor 2020 i anul·lades per les restriccions que afectaven a les activitats culturals, L’Auditori de Pineda torna a programar el musical familiar «Alícia al país de les meravelles», el concert d’Una y el Universo amb el seu espectacle «Una, cordes i veu» i també la màgia del Mag Lari amb el seu show «Una nit amb el Mag Lari». Com és habitual tancarà la programació de la primera meitat de l’any el concert de Sant Joan a l’Espai Sant Jordi. En aquesta ocasió donaran la benvinguda a l’estiu The Gospel Viu Choir amb el seu espectacle «Vida».

Mesures especials Covid-19

Seguint les indicacions i les mesures establertes es manté reduït l’aforament per tal de mantenir el distanciament entre persones. L’accés al recinte estarà controlat i durant l’espectacle els espectadors i espectadores hauran de dur mascareta.

En el moment de la compra d’entrades a través de www.auditoripineda.cat no es podrà adquirir més de 4 entrades per compra, per tal de poder distanciar els seients i mirar que tothom tingui cabuda. També es podrà realitzar la compra d’entrades a Can Comas (dilluns a divendres de 9 a 14 h – pagament preferentment amb targeta). Per últim, quan s’adquireixin les entrades, es demanarà un nom i un telèfon de contacte, només a fi de poder realitzar la traçabilitat si es donés el cas.

Publicitat

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/