Arxiu

Segona edició del cicle La Barretina SONA

El cicle de concerts organitzat per l’entitat malgratenca La Barretina arrenca aquest dissabte i s’allargarà fins el mes de març.

Es tracta d’un festival que agrupa 3 cicles diferents: Cantautors, que tindrà lloc des de dissabte fins al 2 de febrer; Música d’Arrel, del 9 de febrer al 3 de març, amb artistes com Maktub o Telva Rojas; i el cicle Jazz Vermut, amb Tangerine Quartet, Llach en clau de jazz i d’altres, que allargarà el festival fins al 24 de març.

Els concerts se celebraran al local de la Barretina. Els dels cantautors i de la música d’arrel, que s’inicien en la major part dels casos a dos quarts de 10 del vespre, obriran les seves portes una hora abans d’iniciar-se, mentre que en el cas dels de Jazz Vermut serà mitja hora abans.

Per assistir-hi, es poden adquirir entrades per separat per cada concert o bé comprar abonaments, amb l’opció completa de tots els concerts per 75 euros o bé fer-ho per un cicle concret, entre els 45 i els 12 euros.

PROGRAMACIÓ

Cicle de Cantautors del 12Gener al 2 de febrer

Dissabte  12, 21.30h                                            .

.“Jo Jet i MariaRibotamb el Cor’”  Anticipada 10€/Taquilla 12€

Presenta “Lliure o Descansar”

El concert inaugural de la Barretina Sona volem que sigui molt especial i els Manresans ens presenten en un format únic: el duet acompanyat d’un cor de 7 persones. Una proposta genuïna, arrelada en la identitat dels cantautors a través del treball de la veu i de l’organicitat i simplicitat dels elements. Mantenint un espai cuidat al detall i la seva proposta intimista i commovedora, ara presenten una oportunitat única per viure de nou el segon disc, treball que ha portat el duet a realitzar més d’una vuitantena de concerts per tot el Principat, les Illes Balears i el País Valencià.

 

Dissabte  19, 21.30h.

“Gerard Quintana”Anticipada 15€/Taquilla 18€

Presenta el nou espectacle  “INTOCABLES ”

INTOCABLES proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades però mai ignorades, cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades. De John Lennon a Víctor Jara, Pau Riba, Bowie…

Gerard Quintana, amb l’ajut d’Oest de Franc, veu i guitarres, despleguen un seguit de referències musicals que han eixamplat els nostres límits els darrers cinquanta anys i han anat obrint un espai de llibertat que ara es veu amenaçat. Avui mateix veiem com els censors han estat substituïts pels jutges i la censura per la presó. La por és la nova amenaça, i l’autocensura és la conseqüència.

 

Dissabte  26, 21.30h.

“Eric Vinaixa”Anticipada 10€/Taquilla 12€

Presenta “Caos a migcamí“

El cantautor de Miravet arriba a Malgrat  per presentar  el seu celebrat cinquè disc. De ben segur el més ambiciós. Amb aquest concert assaborirem un llenguatge propi i hereu de les seves arrels pop, rock, blues, soul i d’autor més vintage. “Caos a mig camí” ens parla a cor obert de les reflexions vitals d’un músic entrant als quaranta i que recull la seva manera de veure el món. El repertori també inclourà altres cançons de la seva discografia i que combinarà amb  algunes versions emblemàtiques de “Llarga vida al rock’&’roll”

Èric Vinaixa – veu i guitarra acústica, Marcel Castellví – guitarra elèctrica i veus,Pinyo Martí – bateria.

 

Dissabte  2 de febrer, 21.30h.

“Quimi Portet”     Anticipada 15€/ Taquilla 18€

“FestaMajord’Hivern

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet s’ha convertit en un gènere en si mateix.Festa Major d’Hivern, el seu DESÈ àlbum en solitari que ens recorda que el rock pot ser –i amb ell encara és- un vehicle de pensament i catarsi col·lectiva.Un disc on trobem al guitarrista indomable, al mestre de l’aforisme, al fi estilista de l’humor i al poeta brillant. Tots els perfils d’un Quimi Portet en un repertori que, alternat amb temes clau de la seva carrera, amb la companyia de Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria).  Una oportunitat d’or per retrobar un autor que, al capdavant de Los Rápidos o El Último de la Fila i  com a solista acumula tres milions i mig de discs venuts.

 

Cicle de Música d`Arrel del 9 de febrer al 3 de Març

Dissabte  9 de febrer, 21.30h                                                                        “Maktub”     Anticipada 8€/Taquilla 10€

“Fusió de música Mediterrània”

És un projecte musical basat en la fusió de diversos estils d’arrel lligats a la cultura mediterrània, on a través del flamenc com a punt de partida, viatjarem per diferents paisatges sonors lligats entre si. Aquest projecte vol crear pontsque evidencien que és molt més el que ens uneix del que ens separa. Maktub beu de la música d`orient mitja, del flamenc i del jazz per crear un món sonor d`on les diferents cultures vibren en harmonia.La banda compte amb una formació instrumental eclèctica d`on a més de la veu, es combinen instruments com: La guitarra, llaüt àrab, kanún turc, baix, saxo, bateria i percussions Àrabs.

 

Dissabte  16 de febrer, 21.30h                                                                 .

“Rosa Sánchez Quartet”     Anticipada 8€/Taquilla 10€

“Música Mexicana i llatinoamericana”

Rosa Sánchez ofereix un recorregut per diverses músiques populars llatinoamericanes, en especial per la música de Mèxic, amb una gran diversitat de registres que abracen  des de la cançó d’autor més íntima i plena de poesia fins a la música festiva i rítmica ideal per a ballar. Tot a través d’una veu de gran presència,  potència i calidesa acompanyada d’un quartet de músics que compaginen la formació clàssica amb la vocació per les músiques populars.Rosa Sánchez – veu, jarana i percussió, Héctor Serrano – guitarra, Natalia Mediavilla– violí,Marc Cuevas – Contrabaix.

 

Dissabte  23 de febrer, 21.30h                                                                        .

“Telva Rojas”Anticipada 10€/Taquilla 12€

“Nit de Boleros i música Cubana”

A cavall entre Cuba i Catalunya, la cubana Telva Rojas, és considerada com una de les més grans cantants de boleros d`aquest segle. Nascuda a Cuba en una família de músics que ja des de petita la relaciona amb els ambients musicals de l’illa i el món dels artistes.  No deixa indiferent a ningú i potser per això la seva progressió als escenaris ha estat imparable, que la portada de gira per tota la península, cantant a duet amb el gran  Monchoi actuat al Palau de la Música.

Telva Rojas ens visita amb una banda de luxe i ens demostrarà com estima el bolero. El canta i el diu amb una veu prodigiosa i fent-t`ho amb tota la força dramàtica imprescindible per a cantar les històries dels grans amors i desamors que explica el bolero.

 

Diumenge 3 de març, 12:00h Concert a l’aire lliure.

“SuspiciusBand”    GRATUÏT

Elvis Experience per Xicsamb Pau Murner

SuspiciousBand és una banda homenatge al rei de rock, que volta pels escenaris des de l´any 2013.Amb aquest nou format “Elvis Experience per  Xics”, volem fer partícips del show als més menuts de la casa que acompanyats per l`actor Pau Murner, repassarem la història , anècdotes i la música del que és i va ser Rei del rock.

En aquest espectacle podrà participar tota la família cantant, ballant i fent jocs acompanyats pel Pau, que farà de guia i mestre de cerimònies. Els grans de la casa gaudiran i coneixeran coses que no sabien i els més menuts començaran a descobrir la música en directa i qui va ser Elvis Presley a través d’un show dinàmic i didàctic.

En cas de mal de temps, es realitzaria al local social de la Barretina.

 

Cicle de Jazz  Vermut    del 10 al 24 de Març

Diumenge 10 , 12.00 h

“Tangerine Jazz Quartet”     Anticipada 5€/Taquilla 7€

Tangerine és un trio nascut entre Barcelona i Tànger. A partir dels directes que han realitzat a Tànger i col·laboracions amb músics importants, la formació ha adquirit una forma característica d’abordar el jazz, que parteix de l’escola del jazz europeu  i del llenguatge de diferents autors com ara Wes Montgomery, John Scofield, John Coltrane o Miles Davis.  En aquesta ocasió serà una formació a quartet amb la col·laboració del cantant Albert Freixas, antic component de la reconeguda banda catalana Ix. Per aquest concert es poden escoltar standars com A foggyday, Lullaby of Birland, Afro Blue així com temes de, PatMetheny, John Coltrane o Miles Davis entre d’altres.

 

Diumenge 17, 12.00 h                                                                              .

“Lluís Llach en clau de Jazz”     Anticipada 5€/ Taquilla 7€

El Nom Lluís Llachens evoca: Empordà, Verges, Porrera, Terra, país, Catalunya, el mar, els vins, autenticitat, llengua, compromís humà i polític, escriptor, poeta, músic, conseqüència, essència, lluita… i sobretot CANÇÓ!.

En Juan Carlos Narzekian al saxo i en Xavier Dotras al piano ens dibuixen les seves pròpies versions d’una petita mostra de l’univers Llach, que juntament amb la Narradora Vilà Fàbrega ens proposen una fusió única, entre lletres i melodia en clau de jazz que no ens deixarà indiferents.

 

Diumenge 24, 12.00 h

“Blues Jazz Quartet”         Anticipada 5€/ Taquilla 7€

Acabarem el cicle de Jazz i el cicle de concerts amb quatre músics de primer nivell que s`han ajuntat per una producció especial pel cicle de Jazz Vermut de la Barretina.

Emili Baleriola a la guitarra (integrant del grup Maquina i  La Plateria entre molts altres projectes),Laia Porta a la veu (una de les millors veus del Jazz català), Josep Maria Merseguer (arranjador i  eclecticisme en el piano), Joan Martí al contrabaix, (contrabaixista de referència en l’escena del Jazz a cas nostra), ens oferiran una fusió del Jazz i el blues on a vegades és difícil trobar la línia entre aquests dos grans gèneres.

 

Obertura de Portes una hora abans de cada concert, menys els de Jazz que s`obria 30m abans.

 

Publicitat

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/