Arxiu

Restaurants i locals d’oci nocturn facturaran fins a un 40% més pel cap de setmana de carnestoltes

Els empresaris de restauració i oci nocturn d’arreu de Catalunya porten, des que van acabar les festes nadalenques, esperant l’arribada del cap de setmana llarg de Carnestoltes que comença aquest dijous ja que, l’increment de facturació que obtindran gràcies als sopars de colles i als balls de disfresses, els permetrà refer-se de la baixa facturació obtinguda durant els mesos de gener i febrer, mesos que solen ser, juntament amb novembre, els més fluixos de l’any. Així doncs, el cap de setmana llarg de Carnestoltes permetrà als empresaris fer calaix per poder arribar en millors condicions fins a principis d’abril que és quan arriba la Setmana Santa.

La celebració de sopars de grup, balls de disfresses, l’ampliació horària i el fet de que surti de festa un percentatge molt més alt de gent que un cap de setmana normal provocarà que, principalment les nits de divendres i principalment la de dissabte, els locals de restauració i d’oci nocturn de Catalunya s’omplin i vegin incrementada la seva facturació en un 30% de promig respecte d’un cap de setmana normal, percentatge que s’enfila fins al 40% en localitats costaneres.

En paraules de David López, president de la FECASARMla celebració de carnestoltes és una data marcada cada any en groc al calendari de restauradors i empresaris d’oci nocturn ja que, al igual que les revetlles de Cap d’any o Sant Joan, carnestoltes és una data en la que tradicionalment un percentatge molt alt de gent surt a sopar fora i de festa, molta d’ella en grup, essent la despesa per persona substancialment superior a la que es realitza un cap de setmana normal gràcies als sopars de grup i l’atractiu que tenen els balls de disfresses. Al mateix temps, l’ampliació horària també ens permetrà fer una mica més de calaix, el que s’agraeix enormement en aquestes dates després d’uns mesos de gener i febrer molt baixos en facturació.

Les activitats recreatives de bar, restaurant, restaurant-bar, bar musical, restaurant musical, sala de concert, cafè teatre, cafè concert i saló de banquets podran perllongar l’horari màxim de tancament en trenta minuts sobre l’horari general de tancament, i les activitats recreatives de discoteca, sala de ball i sala de festes amb espectacle gaudiran d’una ampliació horària de quaranta-cinc minuts. El primer grup d’activitats podrà tancar les nits de dijous gras, diumenge i dilluns a les 3h. i les nits de divendres i dissabte a les 3,30h., i el segon grup podrà tancar les nits de dijous gras, diumenge i dilluns a les 5,45h. i les nits de divendres i dissabte a les 6,45 h. (en qualsevol cas en els dos grups amb trenta minuts per desallotjar o quaranta-cinc minuts si l’aforament és superior a les 500 persones).

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

Centre Mèdics Gabimedi

C/ Amadeu Vives, 25

08490 – Tordera

T. 937643050

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

COL·LEGI LA PRESENTACIÓ

C/. Pompeu Fabra, 2

08350 – Arenys de Mar

T. 937920241

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/