Arxiu

Propostes lúdiques per aquestes festes nadalenques

Durant aquestes festes de Nadal hi ha previstes un munt d’activitats a diverses localitats de La Selva i el Maresme.

22a banyada de Nadal a Calella

Demà dia 25, dia de Nadal, a les 12 del migdia a la zona de les barques es realitzarà la tradicional banyada de Nadal. Des de la primera edició, en què hi van participar 6 persones, aquesta activitat ha anat guanyant adeptes cada any fins arribar a les 500 o 600.

Lluís Barri, és el portaveu de l’organització. Barri, recorda els inicis d’aquesta iniciativa. La jornada acabarà amb un aperitiu per a tots els participants.

Escoltar Lluís Barri:

A Pineda, el primer bany de l’any es farà el dia 1, organitzat per la Colla Els Valents. Serà a la platja dels Pescadors a les 12h. del migdia.

A Lloret de Mar, el primer bany de l’any es fa passat festes. La iniciativa va sorgir per reclamar una piscina coberta. Tot i que l’equipament ja funciona des de fa uns anys, el primer bany es manté, ara molt més festiu que en els seus inicis, quan era reivindicatiu.

Els Pastorets,  a Pineda de Mar

El dia 25 comencen les representacions dels pastorets al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, una de les tradicions més esperades de tot el Nadal.

Josep Maria Rovira, coordinador del Centre Cultural, ha explicat que en total es faran quatre representacions: el 25, 29 i 30 de desembre i el 6 i 13 de gener. Les entrades es poden adquirir a la plana web del Centre Cultural i Recreatiu.

Escoltar Josep Maria Rovira:

El tradicional concert de Sant Esteve torna al teatre de Palafolls

 Durant aquests últims anys s’havia realitzat al Casal d’avis, però degut a la reinauguració que es va fer dissabte, el concert torna a la seva tradicional ubicació. Tal i com ho explica l’alcalde de Palafolls, Valentí Agustí. Durant el concert es presentarà el llibre que cada any edita l’ajuntament, en aquesta ocasió, ‘Cases amb era i quintana. Les masies de Palafolls i la seva gent, segles XIV-XX’

Escoltar Valentí Agustí:

Video Game Party

En el seu afany per fer activitats nadalenques per a tots els públics, l’Ajuntament de Malgrat ha organitzat els dies 27 i 28, una jornada dedicada als videojocs. Ester Martínez ha destacat que aquesta activitat repeteix gràcies a la gran acollida que va tenir l’any passat.

Escoltar Ester Martínez:

Tampatamtam

Després dels dies festius de Nadal i Sant esteve els infants podran gaudir de diversos parcs de Nadal, entre ells, el Tampatamtam, el parc de Nadal de Tordera. Josep Llorens, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tordera ha explicat algunes de les activitats nadalenques que es realitzen a Tordera.

Escoltar Josep Llorens:

El parc de Nadal estarà obert fins al proper diumenge, en horari de matí i tarda.

El Nadal a Lloret

Hi ha més de 25 activitats programades per a aquests dies perquè tots els infants i famílies gaudeixin plegats d’aquestes festivitats.

A la Biblioteca Municipal es duran a terme activitats per als més menuts: una lectura de contes i uns tallers Creapptius, on podran aprendre a crear efectes especials o joguines en 3D mitjançant la utilització de tauletes electròniques.

Patrimoni Cultural ofereix tallers al Museu del Mar: “Cacau per als més llaminers”, “Sucre per llepar-se els dits” i “Cotó per als més creatius”. Totes aquestes activitats són per a nens i nenes a partir de sis anys. L’exposició i concurs de diorames tindrà lloc a l’Erol (Parròquia de Sant Romà) del 22 de desembre al 6 de gener en horari d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.

I al Teatre la programació nadalenca inclou El petit conillet blanc i el tribut del Rei Lleó, i se n’efectuaran tres sessions. Les activitats icòniques del Nadal com els Pastorets, la Quina i o les Sardanes a l’Alba també es podran trobar dins el programa.

Albert Robert i Ribot, regidor de Cultura i Festes, especifica que està “molt content que Lloret pugui gaudir d’aquest esperit nadalenc dins el teixit associatiu i que tothom  tingui cabuda dins les activitats”.

La resta d’activitats nadalenques es poden consultar diàriament a l’agenda de Ràdio Marina.

Publicitat

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

SPEED QUEEN (Raval)

C/. Raval, 7

17300 – Blanes

T. 665124323

 

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/