Arxiu

Programa alternatiu a la Fira Mercat del Ram de Tordera

L’Ajuntament de Tordera ha preparat un programa alternatiu a la celebració de la Fira Mercat del Ram, que tal com va succeir l’any passat, ha quedat suspesa com a mesura en matèria de salut pública per a la contenció de la COVID19.

En el seu lloc i amb la voluntat de seguir promovent la Fira com a element dinamitzador econòmic i promotor de valors de sostenibilitat i proximitat, les àrees de Promoció Econòmica i Medi Ambient han treballat un programa d’activitats i iniciatives que posen en valor aquestes dues línies de treball.

D’una banda, pel que fa a l’àmbit del teixit econòmic i comercial, una vuitantena d’empreses s’han adherit a la campanya Tria producte local“.

Aquesta campanya inclou una doble promoció, d’una banda, la difusió a través de la guia “Tria producte local” de les bonificiacions i descomptes que aquestes 80 empreses ofereixen entre els dies 22 de març i 4 d’abril. La guia “Tria producte local” es distribuirà porta a porta i també es podrà consultar en línia.

A més, la campanya de dinamització comercial preveu la injecció directa de 10.000 € al teixit econòmic a través d’una nova campanya de xecs regal. En aquesta ocasió es sortejaran 200 xecs de 50 € entre totes les persones que entre el 22 i el 4 d’abril consumeixin en alguna de les empreses i/o comerços participants a la campanya i també entre totes les qui assisteixin a les activitats preparades a l’entorn de la fira alternativa.

Escoltar la regidora de Promicó Econòmica, Nàdia Cantero:

Per altra banda, des de fa uns mesos l’ajuntament treballa de manera transversal per assolir progressivament l´acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats a l´agenda 2030. Els últims anys, la Fira Mercat del Ram ha estat un bon aparador d´aquests objectius, especialment aquells relacionats amb el benestar, la participació, la sostenibilitat i el consum responsable i de proximitat. En aquesta línia, l’Ajuntament ha volgut organitzar per aquest any un programa d´activitats que permeti donar continuïtat a aquests valors de la Fira, més que mai relacionats en la lluita contra el canvi climàtic, l’economia circular i la cultura de la participació al nostre municipi.

Així, en el marc dels dies que s’hauria d’haver celebrat la Fira tindran lloc al teatre Clavé tres activitats a l’entorn d’aquests objectius. D’una banda, divendres, 26 de març, a les 18.15 h tindrà lloc la xerrada “Adaptació al canvi climàtic. Fenòmens severs a l’Alt Maresme”, a càrrec del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó. En l’àmbit de la cultura de la participació, per dissabte, 27, a les 12 h es prepara l’espectacle familiar “Big Chicken” , amb el grup Xiula. També per dissabte, 27, a les 18.30 h, tindrà lloc la xerrada sobre cuina i productes de proximitat “Som hereus d’una cultura culinària, sàvia, sana i gourmet”  amb la xef Carme Ruscalleda.  Les entrades per assistir als actes seran gratuïtes però caldrà reservar-les prèviament al Teatre Clavé a partir del 10 de març. Totes les persones (majors d’edat) que assisteixin als actes programats rebran una butlleta de participació al sorteig de Xecs Regal “Tria producte local”.

Amb l’organització d’aquestes activitats, adaptades a les mesures contra el brot epidèmic, el govern municipal ha volgut mantenir viu l’esperit de la Fira Mercat del Ram, tal com ha succeït amb anteriors festes o esdeveniments populars, com el campament reial, Sant Ponç a casa o el festival de Sant Bartomeu.

Publicitat

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/