Arxiu

Presenten el programa Tordera Educa

El projecte “Tordera Educa” és una proposta educativa transversal en la que hi tenen cabuda tots els agents educatius  del municipi amb l’objectiu de millorar les accions educatives d’infants i joves de Tordera.

“Tordera Educa” vol ser un instrument dinàmic i de llarg recorregut, que ajudi a definir el model de ciutat que es vol i els valors que la sustenten, a concretar-ne accions i a establir les complicitats necessàries entre administracions, centres escolars, agents educatius i ciutadania per tirar-lo endavant.

Els objectius del projecte Tordera Educa passen, d’entrada, per garantir els serveis educatius amb un projecte públic articulat al voltant d’una estratègia comuna i compartida, que redueixin les desigualtats i millorin la cohesió social. També es vol millorar la qualitat, l’equitat i l’èxit educatiu, amb més participació i més autonomia per als centres, amb innovació educativa i treball en xarxa amb l’entorn.

“Tordera Educa” vol promoure l’educació al llarg de la vida, garantir una oferta de qualitat i suficient en tots els nivells i etapes educatives i impulsar una educació permanent, àmplia i flexible.

Un altre dels objectius del programa educatiu passa per aconseguir el reconeixement ple al dret a l’educació en el lleure de base comunitària i impulsar la participació de la comunitat educativa i la coresponsabilitat dels diferents agents socials (famílies, col·lectius professionals, món de la cultura, l’esport i de les arts) que permeti fer de l’educació un objectiu compartit i una eina bàsica del desenvolupament i la cohesió social.

Per tal de desenvolupar el projecte s’han establert diferents programes per facilitar el treball en xarxa dels diferents agents educatius. Així, els programes recullen els diferents àmbits que envolten els infants i joves en el seu desenvolupament: salut, esports, entorn, art, cultura, lleure, formació permanent, innovació i atenció a les famílies.  Cadascun d’aquests àmbits agrupen diferents accions i/o activitats que ja es duien a terme al municipi i d’altres noves propostes que es volen  incorporar els propers mesos.

El projecte Tordera Educa s’entén com una proposta dinàmica que pretén ser el punt de partida per treballar amb consens amb tots els agents educatius municipals i definir-lo conjuntament, adaptant-lo a les necessitats reals dels infants i joves del municipi.

Escoltar entrevista a Pau Megías:

Publicitat

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Centre Mèdics Gabimedi

C/ Amadeu Vives, 25

08490 – Tordera

T. 937643050

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/