Arxiu

Presenten el Circuit Gironí de Cros per la temporada 2021-2022

La primera prova del Circuit Gironí de Cros tindrà lloc a Olot el proper 24 d’octubre, i la darrera es realitzarà a Caldes de Malavella el 23 de gener, que se celebrarà el Campionat Gironí de Cros. La resta de les proves que formen part del calendari del circuit de la temporada 2021/22 són: Calonge i Sant Antoni, el 31 d’octubre; Santa Coloma de Farners, el 7 de novembre; Girona, el 14 de novembre; Sant Hilari Sacalm, el 21 de novembre; Vidreres, el 12 de desembre – Cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva-; i Banyoles, el 19 de desembre.

La sala Carles Raholade l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona ha acollit  la presentació del Circuit Gironí de Cros 2021-22. L’acte ha comptat amb la participació de la representant territorial d’Esports de la Generalitat, Anna Julià; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; el diputat d’Esports, Jordi Masquef i el president de la Federació Catalana d’Altetisme, Joan Villuendas. Enguany, Bouba Sabally del Club Atletisme Lloret La Selva, Esther Guerrero del New Balance i Santiago Catrofe del Club Atletisme Santa Cristina han apadrinat la competició.

La responsable del Consell Català de l’Esport, Anna Julià, ha assenyalat durant la presentació que “tots els atletes de Girona esperen l’inici del Circuit Gironí de Cros, ja que per a ells és el començament de la pretemporada“. Julià també ha indicat que “tenim participants que s’hi apunten sempre, i altres que s’hi van incorporant”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’impacte econòmic que representa una cita d’aquestes característiques per a les poblacions que organitzen alguna d’aquestes proves del circuit. I és que, tal com ha explicat, “en la darrera edició va venir gent de poblacions llunyanes com Lleida o Tarragona”. És a dir, que vénen participants que es queden a dormir, mengen i fan turisme per la zona i això evidentment repercuteix positivament al municipis”.

En el calendari  també s’hi inclou la celebració del 30è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i del 17è Trofeu Diputació de Girona. “Hi ha molta feina al darrere de l’organització de la competició, però sempre hi volem ser perquè potenciem l’esport i, a més, hi ha un impacte econòmic als municipis que acullen les curses“, ha assenyalat Salvador Balliu durant el seu parlament. De fet, la comarca de la Selva té quatre seus, i tres d’aquestes són les més veteranes del Circuit Gironí de Cros.

Per altra banda, el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, ha volgut destacar la col·laboració amb totes les administracions per consolidar aquest circuit i que sigui un referent a tot el territori català. En aquest sentit, Masquef ha instat “a continuar treballant com fins ara perquè les comarques gironines continuen essent el referent que és en la modalitat de cros”. Per la seva banda, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, ha assegurat que “tots aquells atletes que tenen com a objectiu fer alguna cosa important durant la temporada participen en algun dels cros”.

Pel que fa als tres atletes que han apadrinat la presentació del Circuit Gironí d’enguany – Esther Guerrero, Bouba Sabally i Santiago Catrofe- tots tres han destacat la bona feina que es fa des de les comarques gironines i concretament des del món local. Han agraït públicament la tasca dels consells esportius de les comarques gironines i, alhora, el suport que han tingut des de sempre de les institucions gironines. En l’àmbit esportiu, cada un d’ells ha donat a conèixer quines eren les seves aspiracions en els cros gironins.

Escoltar Balliu, Masquef i Guerrero:

Publicitat

Electrodomèstics Losada

Av. d’Europa, 43

17300 – Blanes

T. 645299165

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/