Principals novetats de la fase 3

Continua vigent l’estat d’alarma i la restricció de mobilitat entre unitats territorials. Recordar que el virus no ha desaparegut i que des del 21 de maig, és obligatori l’ús de mascareta a la via pública, als espais a l’aire lliure o a qualsevol espai tancat que sigui d’ús públic o obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat.

Camí de la Fase 3

Si no hi ha cap entrebanc ni gir inesperat en la seva evolució, la previsió és que a la Regió Sanitària de Girona es faci el salt a la Fase 3 a partir de l’altra setmana, el dilluns 15 de juny. Avui dilluns, 8 de juny, les regions sanitàries de l’Alt Pirineu i Aran, Tarragona […]

Comença la Fase 2

Hi ha novetats en les limitacions horàries, platges, residències de gent gran, interior de bars i restaurants, escoles i instituts, casaments, funerals…En tot cas, cal mantenir les distàncies de seguretat i la higiene per evitar un rebrot.

Preguntes i respostes sobre la Fase 1

La regió Sanitària de Girona està a punt d’entrar a la Fase 1 del desconfinament. Com a cada canvi de fase, Protecció Civil ha plantejat una sèrie de preguntes i respostes per a resoldre dubtes. En tot cas, cal tenir en compte que només estem parlant de la Fase 1 i que el virus continua molt viu i es manté el risc de contagi i propagació.