Arxiu

Ple inèdit i excepcional a l’Ajuntament de Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha celebrat un ple totalment excepcional, per les formes. Va ser una sessió sense públic en què es van seguir a ratlla les mesures d’higiene i seguretat per evitar qualsevol contagi de la Covid-19. Així doncs, a la taula només hi havia l’alcalde i els portaveus dels grups, mentre que la resta de regidors es van asseure a la zona del públic i van fer servir el faristol per a les seves intervencions. Cal destacar, a més, que a l’entrada es va prendre la temporada a tothom, per comprovar que ningú tingués febre.

La sessió, que va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes del coronavirus, va servir per donar compte de com queda el nou govern, després de l’entrada d’ERC i la sortida del PSC. Recordem que, ara mateix, el govern municipal de Lloret de Mar està format pels sis regidors de Junts per Lloret, els tres d’ERC i els quatre regidors no adscrits. D’altra banda, també es van exposar els diferents decrets que s’han adoptat a causa de la pandèmia.

L’ordre del dia, a més, presentava el debat de quatre mocions. Dues d’elles eren de Lloret En Comú. La primera demanava que s’adaptessin els passos de vianants i els semàfors per a persones cegues o amb deficiència visual, a través de dispositius auditius. Va ser aprovada per unanimitat. La segona, en què es proposava la creació d’un passeig de la fama a Lloret, no va rebre prou suport i va ser rebutjada.

Les altres dues mocions van ser de Ciutadans. Una es va aprovar per unanimitat, per millorar la convivència viària reduint la velocitat màxima en diversos carrers del municipi o, fins i tot, eliminant la circulació. En canvi, la moció que demanava traslladar el Centre de Distribució d’Aliments al mercat municipal va ser desestimada.

Escoltar crònica de Moisés García:

Imatge: Els regidors repartits entre la taula i les cadires que normalment ocupa el públic (Facebook Nova Ràdio Lloret)

Aquest dijous ple virtual a Blanes

L’Ajuntament de Blanes celebra aquest dijous el ple ordinari telemàtic del mes de maig.

El punt més destacat de l’ordre del dia serà la modificació de diverses ordenances fiscals per ajudar a la reactivació econòmica post-COVID-19.

Durant el ple municipal d’aquest mes de maig, que es podrà seguir en directe a través del Facebook de l’Ajuntament de Blanes. L’ordre del dia preveu un total de sis únics punts. Els tres primers són per donar compte de diverses qüestions, entre elles la renúncia del regidor José Antonio Morcillo Hernández a formar part del grup municipal de Ciutadans. Al tractar-se d’una sessió ordinària, el darrer punt serà l’habitual apartat de Precs i Preguntes.

 

 

Publicitat

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/