Arxiu

Pineda i Blanes celebren la setmana LGTBI

 

La regidoria de Diversitat, juntament amb la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Pineda de Mar han organitzat una sèrie d’actes al voltant del 17 de maig, dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Aquestes activitats tenen l’objectiu de visibilitzar a les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) i lluitar contra les actituds intolerants sobre el col·lectiu.

 

Des del 17 de maig el Servei d’Atenció Integral a persones LGTBI de Pineda de Mar lluirà la bandera irisada per celebrar aquesta cita. Paral·lelament i per tal de deixar una empremta fixa en els carrers del municipi l’alumnat del PFI de Pintura de l’Institut Euclides pintaran un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBI entre els carrers Diputació i avinguda Europa.

 

La resta de la setmana l’activitat es trasllada a l’Espai Jove Can Jalpí que acollirà un taller de maquillatge Dragqueen, una xerrada sobre vivències personals entorn de la descoberta de l’orientació sexual, una conferència amb la psicòloga del SAI de Pineda on respondrà a preguntes rebudes a través de les xarxes socials i per últim l’elaboració d’un vídeo manifest conjunt entre els joves de Pineda.

 

El SAI de Pineda està en funcionament des del passat mes de desembre i ofereix un servei de sensibilització i informació, proporciona recursos per donar resposta i acompanyament professional en situacions de discriminació. El SAI de Pineda de Mar es troba situat al carrer Riera 31, compartint espai amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

 

L’Ajuntament de Blanes també commemora el Dia Internacional Contra la LGBTI-Fòbia

Per sensibilitzar la ciutadania sobre l’objectiu d’aquesta data commemorativa dilluns vinent, coincidint amb la jornada reivindicativa, l’Ajuntament de Blanes farà públic a través de les seves xarxes socials un Manifest Institucional, llegit per la regidora d’Acció Social i Igualtat, Marian Anguita. A causa de les mesures per prevenir l’expansió de la pandèmia, la lectura s’ha enregistrat prèviament en vídeo, comptant amb la participació d’un representant de cada força política municipal.

D’altra banda, aquesta setmana s’ha instal·lat al balcó de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes una pancarta reivindicativa sobre aquest mateix tema. Sobre un fons que recorden els colors de l’Arc de Sant Martí, símbol de la lluita LGBTI, s’hi pot llegir el lema ’17 Maig: Dia Internacional Contra l’Homofòbia: la Lesbiofòbia, la Gaifòbia, la Bifòbia i la Transfòbia. Blanes, Ciutat Oberta i Diversa’.

Publicitat

Centre Mèdics Gabimedi

C/ Amadeu Vives, 25

08490 – Tordera

T. 937643050

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

L’Escorxador – Carns Selectes

P.I. Can Verdalet, 114-D

08490 – Tordera

T. 937645183

COL·LEGI STA. MARIA DE BLANES

C/. de la Salut, 24

17300 – Blanes

T. 972330091

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/