Arxiu

Pacte de govern i cartipàs a Blanes

Tant bon punt Àngel Canosa va ser investit alcalde, va oferir a Blanes en Comú-Podem  l’acord a què ja havien arribat abans del ple de constitució en què els comuns havien optat per un pacte amb el PSC. L’assemblea dels comuns, va acceptar-lo i una setmana després es presentava el pacte i el cartipàs municipal.

A banda d’encapçalar l’Alcaldia, Àngel Canosa també s’encarrega de Policia Local i Protecció Civil; el primer tinent d’alcalde Jordi Urgell de Turisme, Promoció de la Ciutat, Comerç i Empresa, i Mobilitat; Olga López, segona tinent d’alcalde, porta Serveis Jurídics, AMIC i Consum (OMIC), Contractació i Patrimoni, Recursos Tecnològics i Educació; i la tercera tinent d’alcalde, Rosa Aladern, duu Enginyeria, Urbanisme, Obra Pública i NORA-Residus. Per la seva banda, Albert Sanz, quart tinent d’alcalde, és el responsable de la Comunicació Institucional i del Gabinet d’Alcaldia, Cultura i Festes, Arxiu Municipal, Biblioteca, l’Oficina de Català i la Ràdio.

Marian Anguita s’encarrega d’Acció Social i Igualtat; Marina Vall-Llosada de Salut, Medi Ambient i una àrea de nova creació: Protecció i Benestar dels Animals. Carlos Garzón és el responsable d’Hisenda i Recursos Humans; Pere Lopera s’encarrega de Participació Ciutadana, Esports i Brigades; i finalment Miky Corregidor té cura de Joventut, així com d’una altra novetat al cartipàs: Nova Ciutadania i Solidaritat.

La prioritat seran les persones menys afavorides. El pacte, però també preveu d’altres projectes com la construcció de la Prefectura de la Policia Local i Protecció Civil; la Piscina de la Citat Esportiva; els projectes d’urbanització als barris de Valldolig, Els Pins en la seva zona turística i la Plaça 11 de Setembre; i la remunicipalització dels contractes privats que vagin vencent. També, es fa un posicionament institucional contra la prolongació de l’autopista C-32, i s’assegura que en cap cas els partits Junts per Blanes i Ciutadans no formaran part del nou govern ni hi estaran vinculats. Jx Blanes va fer públic un comunicat lamentant que els menystinguin.

Crítiques de Junts per Blanes

Junts x Blanes ha fet públic un comunicat lamentant que els menystinguin.

Junts per Blanes recorda que ERC els hi va demanar que no ajudessin a fer un govern alternatiu i després del ple d’investidura de Canosa, quan PSC i Blanes en Comú-Podem no van trobar l’11è vot, els hi van dir: “si els comuns no ens donen suport, farem un S.O.S. a Junts per Blanes”.

La formació comença el seu escrit felicitant l’alcalde i al nou govern desitjant que facin una bona tasca per Blanes i la seva gent comptant amb tothom.

Publicitat

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

COL·LEGI STA. MARIA DE BLANES

C/. de la Salut, 24

17300 – Blanes

T. 972330091

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/