Arxiu

Nova regulació d’aparcaments a Pineda

L’Ajuntament de Pineda ha iniciat la nova zona verda del municipi amb 3400 places d’aparcaments gratuïts per als residents. La nova regulació vol garantir la rotació de vehicles i aconseguir dos objectius prioritaris. Per una banda, es vol protegir a les persones residents amb la creació de zones verdes permanents i zones verdes temporals.

Per l’altra, també es pretén incentivar la dinamització de l’activitat comercial i de restauració. Per aquest motiu, tant les zones verdes com les blaves són gratuïtes durant els àpats, i a més a més, els establiments tenen la possibilitat d’adquirir vals, que permeten al client aparcar de forma gratuïta.

El nou mapa d’aparcaments contempla 4 zones regulades repartides en tot el municipi:

-zona verda permanent:  gratuïta per les persones residents amb distintiu, vigent durant tot l’any (excepte diumenges), amb 1760 places disponibles.

-zona verda temporal: gratuïta per persones residents amb distintiu, vigent els tres mesos d’estiu (excepte diumenges), amb 1600 places disponibles.

-zona blava: Els residents amb distintiu disposaran d’un descompte. Es mantenen les 170 places que hi ha a l’actualitat.

-Pàrquings de zona blava amb possibilitat de llarga durada: La Mina i Tribala

Aquests dos aparcaments de llarga durada s’han reobert recentment després de les obres de millora i asfaltat. La Mina (darrere de l’Església) i Tribala (carrer Tribala, entre Tarragona i Ignasi Iglesias). La tarifa de la zona blava s’aplica des de l’1 de maig al 31 d’octubre, de 8 a 20h, ininterrompudament, de dilluns a diumenge. Els residents amb distintiu podran aparcar pagant 1€ al dia, i tindran descompte a la tarifa ordinària. Les persones que no disposen de la targeta podran aparcar per 6€.

Totes les persones que paguin l’impost de circulació al municipi pinedenc, han de rebre al seu domicili la targeta resident de forma gratuïta. Les que encara no l’hagin rebut, la poden reclamar a info@viapunt.cat indicant la matricula del vehicle i el nom del titular, i la poden recollir a la recepció de l’Ajuntament.

Aparcare, nova aplicació per pagar amb el mòbil

A l’hora de pagar, la persona usuària té la possibilitat de fer-ho des del parquímetre o de manera còmoda des de l’aplicació mòbil Aparcare, amb la qual es poden realitzar pagaments des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil. Aparcare està disponible tant per Google Play com per App Store i es pot descarregar de manera gratuïta.

L’usuari pot donar-se d’altra a través del seu correu electrònic, per posteriorment introduir el número de la targeta la qual pot vincular amb diverses matrícules. Aquesta App també permetrà, entre altres, consultar l’històric d’operacions i anul·lar denúncies. Només es paga pel temps que necessites i hi ha la possibilitat de “desaparcar” amb l’abonament corresponent dels diners que no s’han fet servir.

Amb aquesta nova regulació s’han instal·lat un total de 50 parquímetres, 10 dels quals estan col·locats en les zones blaves i els 40 restants estan repartits per tota la zona verda.

Escoltar Jordi Masnou, Regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pineda:

 

Publicitat

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/