Arxiu

Nous espais cedits pels ajuntaments per a vacunar a la Selva i l’Alt Maresme

La Regió Sanitària de Girona estendrà la campanya de vacunació a la població general en 63 espais cedits per ajuntaments, externs als CAP. La previsió és que bona part de la campanya es faci en CAP i dispensaris locals, tot i que si la vacunació posa en risc l’activitat habitual, el Departament de Salut obrirà els espais. Alguns d’ells ja estan operatius des de l’inici de l’administració de l’AstraZeneca i les persones majors de 80 anys, com ara la Facultat d’Infermeria i Medicina de la UdG i d’altres s’han fet servir durant la vacunació de la grip. La majoria de locals cedits són poliesportius, teatres, centres cívics i casals.

Quan els usuaris siguin convocats, rebran les instruccions pertinents. Recordar que la ciutadania no ha de trucar ni tampoc s’ha de desplaçar als CAP per demanar hora de vacunació perquè s’anirà informant la gent a mesura que es vagin convocant nous col·lectius. En aquest sentit, un cop acabada, en els pròxims dies, la vacunació als majors de 80 anys es començaran a vacunar les persones de 79 anys i la campanya anirà progressant en sentit descendent. Aquestes persones seran convocades des dels centres d’atenció primària.

 

Les vacunacions a la Selva i l’Alt Maresme poble a poble

A la Selva, es podrà disposar de punts de vacunació externs a Arbúcies (Centre Arts Escèniques Naus Ayats), Sant Hilari Sacalm (Casa Cultural), Santa Coloma de Farners (Pavelló Municipal dels Saioners), Breda (Centre Cívic 1 d’octubre), Caldes de Malavella (Teatre-Casino), Riudellots (Casal de Jubilats), Riells i Viabrea (El Teatro); Vilobí d’Onyar (Can Roscada), Blanes (local veïnal Mas Enlaire i local social Mas Borinot) i a Tossa de Mar (Casal de Jubilats), en un espai annex al consultori. Així mateix, a Lloret de Mar, el CAP Rieral seguirà obert com a centre de vacunació i s’habilitarà un mòdul a la part posterior del centre com a punt de suport. L’Ajuntament de Lloret també ha cedit tres espais situats dins de la Biblioteca Municipal: la sala d’exposicions, la sala polivalent i el pati anglès (que sumen uns 600 metres quadrats).En d’altres municipis com Sils, Vidreres, Maçanet de la Selva, Anglès i Amer es preveu dur-ho a terme als CAP i consultoris locals.

Per últim, a l’Alt Maresme es preveu habilitar el Local d’Entitats de Canet de Mar; el Centre Cívic de Santa Susanna; l’Esplai Gent Gran de Tordera; Can Campasol a Malgrat de Mar; la sala annexa del consultori local de Palafolls; la Sala de Cultura de Sant Pol de Mar; i la Fàbrica Llobet a Calella. A més, es disposa de dos espais més de titularitat privada: un a Sant Cebrià de Vallalta, cedit per Ràdio Sant Cebrià, i l’altre a l’Aqua Hotel Promenade de Pineda de Mar. En aquest municipi també es podrà disposar d’un segon punt, al Casal d’Avis Poblenou.

 

 

Publicitat

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/