Arxiu

Moto encastada a l’entrada del CAP 2 de Blanes

La Policia Local de Blanes i diverses unitats d’altres cossos d’emergència van haver d’intervenir la tarda d’aquest passat dilluns en un incident lleu que, sortosament, no va causar cap ferit de consideració tot i l’aparatositat que va comportar. Pels volts de quarts de 7 de la tarda, una motocicleta va encastar-se contra la porta d’accés principal del CAP 2 de Blanes, l’ambulatori situat entre els barris de La Plantera i Els Pins.

Una patrulla de la Policia Local de Blanes va comprovar que el conductor de la motocicleta, un veí del municipi de 62 anys d’edat, havia quedat atrapat sota el vehicle. La moto, de poca cilindrada, havia quedat travessada de costat en la primera de les dues portes de vidre d’obertura automàtica que donen accés a l’ambulatori, i el seu conductor –que no va perdre el coneixement- tenia una de les cames immobilitzada a sota.

Intervenció de diversos cossos d’emergència

Per aquest motiu, es va requerir la presència dels Bombers de la Generalitat, que van fer l’extracció de l’home sa i estalvi, evitant així el perill que significaven els vidres trencats de la porta. Posteriorment, els serveis sanitaris van atendre al conductor de diverses contusions i ferides lleus, sense que fos necessària la seva posterior hospitalització. També se li va practicar la prova de l’alcoholèmia, que va donar resultat negatiu.

La víctima va explicar que tot havia succeït quan va anar a arrencar la seva motocicleta, que estava a la zona d’estacionament situada a l’entrada de l’ambulatori. Per motius que es desconeixen, l’accelerador es va quedar bloquejat, iniciant la marxa sobtadament i a una velocitat incontrolada en direcció al CAP sense que el seu conductor pogués fer res per aturar el vehicle.

En l’atenció de l’incident van intervenir un total de cinc unitats d’emergència: una patrulla de la Policia Local de Blanes, una altra dels Mossos d’Esquadra, dos camions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM per si era necessari el trasllat de la motocicleta a un centre hospitalari.

 

Foto: Aj. Blanes

Publicitat

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/