Arxiu

Montserrat Candini, Vicepresidenta de la Federació de Municipis

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha estat nomenada Vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) pels propers 4 anys. La candidatura escollida té com a Presidenta a l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, a més de comptar amb 3 vicepresidents més, a banda de Candini, 23 vocals i un secretari general.

L’Assemblea de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha aprovat que la presidència de l’entitat passi a mans d’ERC, després que l’alcalde de Pineda de Mar, el socialista Xavier Amor, l’hagi encapçalat des del 2013.

El nomenament s’ha fet durant la 30a Assemblea General de la FMC, que s’ha celebrat aquest divendres a la seu de la Federació a la Via Laietana de Barcelona.

La Federació de Municipis de Catalunya és una associació plural, formada per municipis i d’altres ens locals de Catalunya, constituïda per a la defensa i la promoció de l’autonomia local. La nova Vicepresidenta de la FMC, Montserrat Candini ha expressat la seva satisfacció amb el nomenament i ha declarat que “el Municipalisme ha de ser fort per poder acompanyar i donar serveis al conjunt dels ajuntaments, i un dels principals objectius del treball en els propers anys és aconseguir la fusió de les entitats municipalistes per garantir una única institució forta al servei dels Ajuntaments del País”.

Les vicepresidències de l’FMC recauen en Àlex Garrido, alcalde de Manlleu; Alba Pijuan, alcaldessa de Tàrrega; Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera; David Bote, alcalde de Mataró; Montserrat Candini, alcaldessa de Calella; Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell; i Lluís Mijoler, alcalde del Prat de Llobregat. Amb aquesta composició es manté l’esperit plural d’aquesta entitat.

Completen el Comitè Executiu de l’FMC, a més dels ja citats, Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac; Lídia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat; Francesc Alemany, alcalde de Palafolls; Narcís Fajula, alcalde de Sarrià de Ter; Josep Bigorra, alcalde de Vilaplana; Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès; Adam Tomàs, alcalde d’Amposta; Núria Pérez, alcaldessa de Pardines; Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona; Carles Luz, alcalde de Gandesa; Lluís Guinó, alcalde de Besalú; Sergi Vallès, president de la Mancomunitat del Penedès; Lourdes Aluja, alcaldessa del Pradell de la Teixeta; Natàlia Figueras, alcaldessa de Maçanet de la Selva; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Albert Corberó, alcalde de Súria; Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit; Josep López, alcalde d’Ullà; Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí; i Ignasi Simon, alcalde de Lliça d’Amunt.

Durant l’Assemblea  s’ha parlat del pressupost d’aquest 2019, dels comptes anuals de l’exercici econòmic de l’any passat, 2018, així com de la memòria d’activitats i de gestió de l’entitat corresponent també a 2018, s’han proclamat les candidatures presentades als òrgans de govern i s’han escollit i proclamats el nous membres electes,  i, finalment, s’ha fet una proposta de resolució per a la unificació del municipalisme.

Publicitat

ESCOLES FRETA

C/. Costa i Fornaguera, 2-14

08370 – Calella

T. 937661982

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

MILAR TORDERA

Camí Ral, 182

08490 – Tordera

T. 937640634

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

COL·LEGI STA. MARIA DE BLANES

C/. de la Salut, 24

17300 – Blanes

T. 972330091

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/