Arxiu

Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme

Radouane Nour de La Sansi amb el mateix temps que el seu company d’equip Dimitri Serjogins (1 hora 9 minuts 28 segons) ha guanyat la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Pel que fa a les noies, la guanyadora ha estat Jenny Spink que amb 1 hora 14 minuts 53 segons, que ha aconseguit el rècord de la prova.

Aquest cap de setmana, amb una participació propera als mil atletes, s’ha celebrat la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, amb un recorregut totalment pla, amb sortida a Pineda, passant per les poblacions de Santa Susanna i Malgrat, i amb l’arribada a Calella. També es va organitzar una  cursa paral·lela de cinc quilòmetres. La sortida es va donar cinc minuts després de la ½ Marató.

Pel que fa a la Mitja i en la categoria masculina, els dos favorits per la victòria, Radouane Nour i Dimitri Serjogins de La Sansi, s’han posat al capdavant de la cursa marcant un fort ritme que els ha permès marxar de la resta d’atletes. Al pas pel quilòmetre deu, el tercer classificat era Alejandro Martinez del C.M. Sígueme, seguit per Lahcen Harbil del Irun With Leiva a set segons.  Al pas pel quilòmetre quinze la situació de cursa era la mateixa, però en els últims quilòmetres ha canviat. Harbil a superat Martínez i ha aconseguit arribar en tercer lloc amb una marca de 1 hora 12 minuts 19 segons. La primera posició s’ha decidit amb la foto-finish, ja que Radouane Nour ha guanyat amb el mateix temps que el seu company d’equip Dimitri Serjogins amb 1 hora 9 minuts i 28 segons.

Pel que fa a les noies, la britànica resident a Girona Jenny Spink, ha iniciat la cursa marcant un ritme impossible de seguir per les seves rivals. Hasna Bahom del F.C.Barcelona (1hora 20 minuts 18 segons) i Raquel Parrado (1 hora 20 minuts i 44 segons) de La Sansi s’han situat segona i tercera, respectivament. Una situació de carrera que no ha canviat fins al final. Spink s’ha imposat amb molta autoritat aconseguint un nou récord de la prova amb una 1 hora 14 minuts i 53 segons.

Pel que fa a la cursa dels cinc quilòmetres, l’olímpic Jose Luis Blanco de La Sansi  s’ha imposat al seu company d’equip Edgard Sumski. El tercer classificat ha estat Oriol Ciurans del C.A. Laietania.

A la categoria femenina s’ha imposat l’alteta local Irene Soto, seguida de Laura Prieto de C.A. Lloret la Selva  i la tercera classificada ha estat Lola Espinosa de Los Martes con Dios.

D’aquesta manera, s’ha tancat una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. Una cursa que el dia abans, dissabte 25 de març va celebrar la seva Fira del Corredor. Una nova festa de l’esport a l’Alt Maresme, amb inici a Pineda, i final a Calella. Molts atletes i els seus acompanyants han passat tot el cap de setmana en establiments hotelers de la zona.