Arxiu

MIFAS Blanes protagonitza aquest mes d’octubre a la Biblioteca Comarcal

MIFAS és l’entitat convidada d’aquest octubre al programa ‘Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura’.  El programa té com objectiu que, al llarg de tot un mes, les associacions del municipi siguin les protagonistes de l’activitat que hi ha al voltant de la Biblioteca Comarcal. Per aquest motiu, durant aquests dies s’hi estan organitzant esdeveniments, un dels quals és l’exposició que s’allotja al vestíbul del servei cultural, que inclou també la coneguda ‘Taula de Llibres’.

La ‘Taula de Llibres’ posa a l’abast de tothom una guia de lectura amb obres per a totes les edats: infants, joves i adults, així com llibres en sistema bimodal. Hi ha majoritàriament guies al voltant de la temàtica que tracta MIFAS, però també narrativa que parla sobre experiències personals. L’exposició es completa amb fotografies i altres ingredients.

Cicle d’Activitats Gratuïtes fins el 21 d’octubre

A banda de l’exposició que es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes fins el 30 d’octubre, també hi ha diverses activitats gratuïtes que s’han organitzat en aquest mateix recinte. La primera d’elles va tenir lloc el passat divendres, tancant la primera setmana del mes d’octubre. Es tractava del taller ‘Parlem d’Emocions’, a càrrec de Maria Jesús Herrera, psicòloga i delegada de MIFAS Blanes.

Aquest dijous, 14 d’octubre a partir de les 7 de la tarda, Ana Verdón i Rosa Collado, col·laboradores de la delegació de MIFAS a Blanes, protagonitzaran el ‘Taller de Mandales: Meditació Activa’. D’altra banda, la setmana vinent s’han programat un taller i una interessant jornada. El dilluns dia 18, de nou a les 7 de la tarda, es farà el taller ‘Viure amb una discapacitat física. Dia a dia d’una persona usuària d’una cadira de rodes’, a càrrec de Xavier Terrades, soci i col·laborador de MIFAS.

Per la seva banda, el dijous 21 d’octubre es farà la jornada ‘Discapacitat Física: Integració Social i Laboral’ a càrrec d’Isabel Gómez, psicòloga i orientadora laboral, i Anna Brasas, treballadora social de MIFAS. Per últim, tancant el cicle d’activitats, el dissabte 23 d’octubre a les 11 del matí hi haurà el Taller de Lectura Creativa del Conte ‘El Gran Circ Iris’, a càrrec de la seva autora, Bemi Pajdak, adreçat per a nois i noies de 6 a 10 anys.

MIFAS, en marxa a comarques gironines des del 1979

L’entitat es va posar en marxa a comarques gironines l’any 1979, i la seva missió es vetllar perquè el col·lectiu a qui atén pugui exercir els seus drets, viure amb independència i plena integració. Realitza tots aquells serveis que possibiliten un millor coneixement i estudi de la problemàtica laboral, econòmica, social i humana de les persones amb discapacitat física per trobar la forma més adequada per a la seva solució.

Actualment disposa de delegacions i punts d’atenció a Blanes, Girona, Riudellots de la Selva, Olot, Vilafant, Platja d’Aro, Tordera, Pineda de Mar i Barcelona. Gestiona dos centres d’atenció diürna i una residència, adreçats a persones de 18 a 65 anys i amb reconeixement de grau de discapacitat. També disposa d’un Centre de Salut i Esport per a tots els públics i especialitzat en persones amb discapacitat, un Servei d’Integració Laboral, i administra Centres Especials de Treball: dos a Girona i un a Barcelona.

Actualment, el grup MIFAS compta amb 380 persones a la seva plantilla, i amb més de 5.500 persones associades. La delegació de Blanes és també la central de la comarca de la Selva, i la seva seu és al Carrer Extremadura número 1, al barri de La Plantera. S’hi pot contactar a través del telèfon 972 354 696, o bé al correu electrònic mifas@mifas.cat

Publicitat

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/