Arxiu

Més de 700 participants en la Trail Guilleries

Sant Hilari ha tancat la Setmana de l’Esport amb la Trail Guilleries, una cursa que passa per corriols i camins de Les Guilleries i que es va fent gran a cada edició. Si la primera comptava amb uns 200 participants i la segona amb 400, aquesta tercera ha superat les xifres amb un total de 726 persones.

Els guanyadors de les curses de competició de la Trail Guilleries es van emportar una cistella de productes locals de Les Guilleries i els beneficis es destinaran a l’Oncolliga Girona. A continuació es detalla el llistat de corredors i corredores que van pujar al podi:

3. Gerard Capellades

Més de 150 voluntaris han contribuït a organitzar-ho tot: dissenyar el recorregut, senyalitzar els camins i encarregar-se dels avituallaments per fer que els participants gaudissin d’una bona cursa. El circuit l’han preparat corredors locals liderats pel competidor d’Ultra Trail Isaac Riera.