Arxiu

Mascareta obligatòria, rentat de mans amb gel hidroalcohòlic i prohibició d’accés amb símptomes, mesures durant les PAU

L’ocupació de les aules serà d’entre una cinquena i un sisena part de la seva capacitat

Entre les mesures higièniques, l’ús de mascareta serà obligatori per a alumnat, professorat i personal de suport a l’interior del centre docent, inclosos els processos d’acreditació dels membres del tribunal, d’identificació de l’alumnat i la realització dels exàmens. A més, en entrar i sortir del centre, tothom s’haurà de fregar les mans amb solució hidroalcohòlica, i cada vegada que s’intercanviï paper o qualsevol objecte amb una altra persona. Per això, es preveu la distribució de 2.500 litres de solució hidroalcohòlica entre les seus d’examen, distribuïdes en 59 poblacions.

D’altra banda, l’ocupació de les aules es determinarà mantenint la distància interpersonal de seguretat de dos metres radials, si no hi ha altres mesures addicionals. Així, es preveu que l’ocupació d’aules sigui d’entre una sisena i una cinquena part de la seva capacitat real. L’alumne haurà d’ocupar per a totes les proves el lloc que se li assigni el primer dia i depositar els objectes personals en l’espai interpersonal de seguretat situat darrere seu, i si no és possible, al de davant.

Un altra mesura serà la crida esglaonada per grups i ordre alfabètic per comprovar la identitat dels alumnes i accedir a les aules. En cada franja horària no es podrà sortir de l’aula fins que no hagi transcorregut una hora des de l’inici de la prova i prèvia autorització del professor responsable de l’aula. A més, els recorreguts, les aules i els lavabos estaran senyalitzats, juntament amb recordatoris d’actituds responsables, i els passadissos només podran ser ocupats en el moment d’accedir a les aules.

També s’aconsella a alumnat, professors i personal de suport que portin aigua i menjar ja que les màquines expenedores que hi puguin haver estaran desactivades, com les fonts d’aigua.

La comissió organitzadora de les PAU considera molt important “per solidaritat i responsabilitat social” que tothom implicat en les PAU compleixi totes les mesures de prevenció indicades , “malgrat les molèsties personal que aquesta situació excepcional d’emergència pugui causar”.

Per últim, Universitats ha recordat que la matriculació de la prova d’accés per a l’alumnat lliure i per al de batxillerat i cicle formatius finalitza el proper dilluns.

Publicitat

DRIVIM CALELLA

C/. Sant Jaume, 469

08370 – Calella

T. 937691104

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/