Arxiu

Manifestació a Barcelona amb el lema ‘No tinc por’

La manifestació ha estat convocada per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, contra els atemptats terroristes. La mobilització sortirà a les sis de la tarda des de Jardinets de Gràcia, baixant per Passeig de Gràcia fins a Plaça Catalunya. “És una gran manifestació que volem impulsar les dues administracions juntes, però que convidarem a totes les administracions, a les entitats, la societat civil i la ciutadania perquè es faci pròpia la cita”, ha dit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, qui espera que siguin milers els que tornin a cridar “No tinc por”. “Tots estem convocats per solidaritat amb les víctimes que hi ha hagut de tantes accions terroristes”, ha manifestat el president, Carles Puigdemont.

Puigdemont ha recalcat que tothom està convocat a aquesta manifestació del pròxim dissabte per solidaritat amb les víctimes de tantes accions terroristes i per “dignitat i per dir al món a tota aquella gent que ens voldria dividits que no ho aconseguiran perquè no tenim por”. “Que ningú dubti que el nostre compromís en el model de societat que vam escollir fa moltes generacions per Catalunya i les seves ciutats es mantindrà encara més reforçat”, ha manifestat.

 

Manifestació a Ripoll

 

L’Ajuntament de Ripoll ha convocat per aquest dissabte una manifestació sota el lema “Ripoll per la pau, un pas endavant” amb l’objectiu de condemnar els atemptats terroristes i fomentar la cohesió social. L’alcalde de la població, Jordi Munell, ha explicat també que el Consorci de Benestar Social del Ripollès ha posat a disposició dels ciutadans un servei d’atenció psicològica per a aquells veïns i coneguts que necessitin ajuda per afrontar la situació. A nivell d’escoles, s’ha acordat amb el Departament d’Ensenyament fer formació específica al professorat a l’inici del curs escolar per tractar els alumnes de l’entorn dels joves terroristes i a la resta d’estudiants. A llarg termini, consistori i Generalitat estudiaran més mesures per fer front a la situació viscuda i evitar una fractura social. “Si hi hagués separació estaríem donant la raó a Estat Islàmic”, ha dit Munell.

Ripoll vol fer aflorar el dol i ajudar als seus habitants a tancar les ferides obertes arran del descobriment que els atemptats de Barcelona i Cambrils es van gestar en aquesta població de gairebé 11.000 habitants. Tant l’Ajuntament com la Generalitat volen impulsar mesures que treballin en aquest sentit i, per això, s’han reunit representants municipals amb la consellera de Governació, Meritxell Borràs, el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, el delegat territorial d’Ensenyament, Josep Polanco i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/