Arxiu

Malgrat de Mar s’incorpora al circuit de vòlei platja de Sport Volei Amateur Tour

Malgrat de Mar acollirà el dies 12 i 13 de juny la competició de vòlei platja SVATour d’aquest estiu. La Platja de l’”Astillero” serà l’escenari algunes proves d’aquest circuit que també inclourà les platges de Tarragona, Castelldefels i Mataró, entre d’altres. El regidor d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Ludwig Hasko, acompanyat del representant de l’Associació d’Hotelers de Malgrat, Miquel Casajuana, i del representant de l’Associació SVAT (Sport Volei Amateur), Daniel Lienas, ha presentaten roda de premsa aquesta competició.

Ludwig Hasko ha explicat que “Malgrat sempre ha apostat per l’organització d’esdeveniments de tot tipus, i en especial esportius” i que “la voluntat és continuar fent-ho”. Hasko ha destacat que les característiques de les platges de Malgrat -amb més de 4 quilòmetres- “són ideals per a la pràctica del volei platja”. “Turisme és un sector que cada cop necessita innovació i hem d’aprofitar les noves oportunitats”, ha dit. El regidor també ha posat èmfasi en el fet que cada cop hi ha més demanda de turistes interessats a poder fer esport en espais naturals, respectuosos amb el medi ambient”. “Això ens permet fer un pas endavant per diversificar l’oferta turística de Malgrat de Mar”, ha afegit. Ludwig Hasko ha subratllat la voluntat de la seva regidoria de donar suport i ajudar al sector turístic i que per això, de seguida es va posar fil a l’agulla per col·laborar-hi i organitzar aquesta competició de manera conjunta amb l’Associació de Hotelers.

ESCOLTAR AL REGIDOR LUDWIG HASKO:

Miquel Casajuana ha dit que els hotelers van presentar a l’Ajuntament la proposta que Malgrat acollís aquesta competició. Proposta, que va recollir la Regidoria de Turisme i que s’ha estat treballant en els últims mesos i avui al migdia s’ha presentat a la ciutadania. Miquel Casajuana ha afirmat que “aquestes iniciatives ens ajuden a tenir una mica il·lusió després d’un any molt complicat des del temporal Gloria i després amb la COVID-19”. “Malgrat té unes característiques espectaculars per a aquest esport. Esperem que aquest any sigui el punt de partida i que a partir d’aquest any poguem créixer cada cop més i poder consolidar Malgrat a nivell comarcal, nacional i fins i tot, internacional. I aconseguir ser una destinació de referència per al vòlei platja”, ha afegit Miquel Casajuana. “Des del sector hoteler estem encantants de participar-hi”, ha destacat Casajuana.

Daniel Lienas ha detallat que el turisme esportiu és una pràctica que està en creixement. “Creiem molt en Malgrat. Té unes platges molt maques i grans, i ideals per a un esdeveniment esportiu com el que estem preparant”, ha apuntat. Lienas ha manifestat que el projecte és de llarg recorregut i que hi ha voluntat que tingui una continuïtat i futur i una consolidació que beneficiï a Malgrat com a municipi, i al sector hoteler. Ha agraït també el suport rebut per l’Ajuntament i l’Associació d’Hotelers. A més, ha animat a la ciutadania a practicar aquest esport i a participar en el torneig.

Publicitat

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

GALERIAS SOFÀS i DESCANS

C/. Ses Falques, 41

17300 – Blanes

T. 972331795

La Cuina De La Carme

C/. Canigó, 69

17300 – Blanes

T. 872093221

Marineland

Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n

08389 – Palafolls

T. 937654802

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/