Arxiu

Malgrat de Mar ja compta  amb els seus mercats cardioprotegits

Els mercats municipals de Malgrat de Mar tenen ja instal·lats un desfibril·lador portàtil de darrera generació gràcies a una iniciativa impulsada per la Fundació Barcelona Salut, l’ajuntament de la localitat, la Diputació de Barcelona, i que compta amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”. Els mercats de Malgrat de Mar comptabilitzen un total de 58 parades.

L’acte de presentació aquest matí del projecte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Carme Ponsa,  del tinent d’alcalde i regidor de Salut Jofre Serret, i dels representants d’Obra Social ‘La Caixa’ i la Fundació Barcelona Salut.

En el projecte “Malgrat de Mar, mercats cardioprotegits”, els desfibril·ladors s’han instal·lat a l’interior a un lloc de màxima visibilitat i accessibilitat per tal de cardioprotegir tota l’àrea comercial i rodalies dels mercats. D’aquesta manera, Malgrat s’ha convertit en una de les primeres localitats de Catalunya amb els seus mercats dotats d’aquests dispositius a l’abast de qualsevol persona davant d’una necessitat terapèutica.

El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (PDeCAT), ha donat les gràcies a la Fundació Barcelona Salut i l’Obra Social “la Caixa” per fer possible aquest projecte. “Aquest projecte que ens ajuda a continuar cardioprotegint el nostre municipi”, ha manifestat. També ha detallat que els dos aparells cedits per la fundació són iguals que els que ja hi ha instal·lats a diferents punts del poble: 1 a la façana de l’Ajuntament a les Peixateries Velles, 1 a la façana del Centre Cívic de la Verneda, 1 a la façana del parc de Can Campassol, 2 a cotxes de la Policia Local, 1 al pavelló municipal de l’avinguda Tarragona, 1 al Pavelló Germans Margall i 1 al Camp Municipal d’Esports. Jofre Serret  ha explicat que ara s’instal·laran 3 aparells desfibril·ladors més.

El programa de cardioprotecció “Barcelona, territori cardioprotegit”, que es va iniciar fa tres anys a la ciutat de Barcelona, compta amb el recolzament del Departament de Salut de la Generalitat, el SEM i diferents col·lectius professionals, entre ells el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i l’Associació de Farmàcies de Barcelona. L’any passat la Fundació Barcelona Salut va signar un acord amb la Diputació de Barcelona per estendre la cardioprotecció a tots els mercats municipals de la província. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”.

Escoltar el representant de Fundació Barcelona Salut i Jofre Serret:

Foto Anna Carlos

Publicitat

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Geri Home

08370 – Calella

T. 641732836

Visita el web

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/