Arxiu

Lloret Turisme, present a l’Spring Meeting de l’associació European Cities Marketing a Edimburg

Lloret de Mar forma part d’aquesta associació des de 2015 i, fruit de formar-ne part, han sorgit diferents col·laboracions amb altres destinacions turístiques europees

En aquesta ocasió, la temàtica central de la trobada ─que reuneix a més de 200 representants d’organitzacions de gestió de destinacions turístiques, convention bureaux i entitats de màrqueting turístic d’Europa─ se centra en la creació i gestió d’esdeveniments a les ciutats. Durant tres dies, professionals especialitzats en la gestió d’esdeveniments culturals, esportius i comercials i representats de diferents ciutats que gaudeixen d’una trajectòria en aquest àmbit, exposaran els seus casos d’èxit i fracàs, i debatran amb la resta d’assistents sobre el present i el futur de l’organització d’esdeveniments. Com a complement a les ponències, ahir van tenir lloc una sèrie de taules de treball temàtiques on els membres de l’associació van tenir l’oportunitat de compartir experiències en diferents àmbits com la gestió digital de les destinacions, la de les oficines de turisme, la recerca i tractament de dades o la indústria de reunions, entre d’altres.

A més dels esdeveniments oficials organitzats per ECM, han sorgit altres reunions paral·leles entre els membres com la primera trobada nacional de tècnics d’oficines de turisme que va tenir lloc a Barcelona el desembre passat amb la presència de representants de ciutats com Barcelona, Saragossa, Bilbao, Donostia, Madrid, Girona i València, on Lloret Turisme va compartir el seu cas d’èxit en el servei d’atenció al visitant a través de l’aplicació mòbil de WhatsApp, un canal de comunicació posat en marxa el 2017 i que ja han utilitzat més de 1.200 persones.

De cara a la propera primavera, s’està estudiant una possible col·laboració amb una destinació del nord d’Europa per dur a terme una campanya de promoció creuada en els dos mercats emissors corresponents, aprofitant els recursos disponibles a cadascuna de les dues destinacions. De manera que s’optimitzaran recursos i es maximitzarà la visibilitat de la nostra marca en mercats estratègics.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: ”Des que vam entrar a formar part d’ECM hem tingut l’oportunitat de conèixer experiències d’altres destinacions turístiques d’arreu d’Europa i compartir amb elles els reptes de futur que ens esperen amb un model d’ens de gestió i promoció turística que cal actualitzar i adaptar als nous temps. El fet de compartir trobades amb representants d’altres ciutats afavoreix que sorgeixin noves iniciatives, sinergies o vies de col·laboració que d’altra manera serien molt difícils d’aconseguir”.

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

COL·LEGI LA PRESENTACIÓ

C/. Pompeu Fabra, 2

08350 – Arenys de Mar

T. 937920241

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

ESTACIÓ DE SERVEI ESSER

Av. Alegries, 89-91

17310 – Lloret de Mar

T. 972363854

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/