Arxiu

Lloret de Mar tindrà un nou institut-escola

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha visitat l’escola Pere Torrent i l’institut-escola de Lloret de Mar juntament amb l’alcalde, regidors i equip dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Girona. Prèviament ha tingut una reunió a l’alcaldia on ha signat el llibre d’honor. Aquesta visita s’emmarca en una petició de l’alcalde Jaume Dulsat que va convidar al conseller d’Ensenyament a visitar el municipi per veure sobre el territori les realitats de l’escola Pere Torrent i l’Institut-Escola Lloret de Mar.

L’alcalde ha explicat “En relació a l’escola Pere Torrent hem demanat al conseller d’Ensenyament que, per les característiques que té l’escola, amb un alt índex d’alumnat procedent de diferents països, 43 nacionalitats concretament; per l’alt nombre de matrícula viva i el nivell socioeconòmic de les famílies, tingui la consideració d’escola de màxima complexitat el que permetrà tenir més recursos tant en personal com econòmics”.

Per altra banda referent a l’institut-escola de Lloret de Mar “és un model d’èxit i volíem visualitzar la necessitat que té el municipi de dotar-se d’una altra infraestructura d’aquestes característiques que permeti un itinerari pedagògic continu que ajudi a  descongestionar els altres centres educatius d’ensenyament obligatori i que ens permeti incrementar els models formatius d’hostaleria i esports”. La ubicació del nou centre seria al barri de Puigventós, conegut popularment com la Càndida.

El conseller d’Ensenyament s’ha compromès a donar sortida a les dues peticions; en aquest sentit l’escola Pere Torrent serà considerada oficialment com a escola de màxima complexitat a partir del curs vinent, tot i que ara ja s’hi destinaran els recursos necessaris, i respecte al nou institut-escola la conselleria entén que la construcció del nou institut escola és una necessitat pel municipi motiu pel qual s’han compromès a realitzar els estudis i projectes necessària per tal que sigui una realitat properament.

Foto: Ajuntament de Lloret

Publicitat

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Opel Alemand Automoció

Av. de l’Estació, 51

17300 – Blanes

T. 972335353

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/