Arxiu

Lloret de Mar promociona la seva oferta cicloturista en els mercats europeus

Durant el mes de març es donarà a conèixer l’especialització que ha dut a terme la destinació en els últims anys a Dinamarca, França i Regne Unit

 

Lloret de Mar segueix apostant per la desestacionalització de la temporada turística promocionant productes específics i segmentats com el turisme esportiu que permet atreure visitants fora de la temporada tradicional.

Lloret Turisme, com a entitat de promoció de la destinació, ha dut a terme en els últims dies diferents accions per donar a conèixer l’especialització en ciclisme que la destinació ha desenvolupat durant els últims anys en tres mercats europeus emissors i rellevants en aquest producte turístic: Dinamarca, França i el Regne Unit.

El cap de setmana passat, juntament amb Guitart Incoming Services, va participar per primera vegada a la fira Copenhagen Bike Show, una fira oberta al públic general celebrada a la capital danesa per on van passar més de 14.000 assistents molt interessats a conèixer les rutes recomanades que es poden fer des de Lloret de Mar i en l’oferta especialitzada que es pot trobar a la destinació com a alternativa a altres destinacions consolidades en aquest mercat com és per exemple Mallorca.

Aquesta setmana, l’entitat ha participat en una trobada amb clubs de ciclisme i triatló a Tolosa organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. La jornada va aplegar una quinzena de representants dels principals clubs d’aquesta ciutat francesa i d’altres localitats d’Occitània interessats a conèixer els esdeveniments que tindran lloc aquest any al territori gironí com la Gran Fondo Lloret Costa Brava que se celebrarà a Lloret de Mar el proper 27 d’abril en el marc del Lloret Cycling Weekend.

La setmana que ve, i durant la celebració de la fira britànica de referència London Bike Show, tindrà lloc una presentació a premsa organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per presentar novament el calendari esportiu del territori. Lloret de Mar participarà en aquesta acció i en la posterior sessió de networking on podrà donar a conèixer l’oferta cicloturista de la destinació entre els professionals assistents. Aquesta acció al Regne Unit es complementarà a principis d’abril amb la visita a Lloret de Mar de dos representants de l’operador Bikecation que es desplaçaran fins a la localitat per practicar ciclisme de carretera i conèixer de primera mà els establiments especialitzats i certificats en cicloturisme.

En paraules d’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme: “Després dels esforços que hem fet per estructurar el producte cicloturista durant els últims dos anys, tenim una oferta sòlida que ens permet apostar per obrir nous mercats com són els països nòrdics i reforçar-ne d’altres com el francès o el britànic on, tot i que ja ens coneixen com a destinació cicloturista, encara tenim molt espai de creixement”.

Lloret de Mar està certificat en turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme des de l’any 2006 en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius. Anualment rep més de 3.000 ciclistes en la temporada que va des del mes de setembre a juny.

Publicitat

Setemcat

C/. Costa i Forneguera, 33

08370 – Calella

T. 937690448

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Esyc – Cafés Garibaldi

08490 – Tordera

T. 676571102

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/