Arxiu

Lloret de Mar participa a la I Convenció de Turespaña

La trobada ha tingut lloc a Sevilla i ha permès als representants de Lloret Turisme intercanviar impressions amb altres destinacions i reunir-se amb consellers de les oficines de Turespaña a l’exterior.

La convenció, organitzada sota el lema “El futuro es hoy: Destinos españoles llamando al viajero sostenible”, estava dirigida principalment als gestors de les destinacions turístiques espanyoles amb l’objectiu d’intercanviar bones pràctiques de gestió i màrqueting turístic, i propiciar una major coordinació en el desplegament de l’estratègia de Turespaña de recuperació de la demanda internacional de qualitat.

Així, les jornades s’han dividit en diferents blocs: per una banda, un seguit de presentacions per part dels organitzadors, com la del nou Pla estratègic de màrqueting 2021-2024 de Turespaña o d’estudis internacionals de la demanda; per altra banda, ponències i taules rodones de bones pràctiques compartides per les mateixes destinacions espanyoles sobre temes de digitalització i sostenibilitat i, per últim, un bloc sobre noves tendències amb exposicions de diferents empreses com Netflix, exposant l’impacte del contingut audiovisual i les localitzacions en el turisme.

L’esdeveniment comptava amb una última jornada, ahir dimecres, que es va reservar per tal que els gestors de les destinacions turístiques assistents es poguessin reunir amb els consellers de les diferents oficines de Turespaña a l’exterior (33 en 47 mercats prioritaris). En el cas de Lloret Turisme, es van tancar 17 reunions amb les oficines de Londres, París, Berlín, Brussel·les o Roma, entre d’altres. Lloret Turisme va aprofitar l’oportunitat per traslladar als responsables d’aquests mercats estratègics contingut de valor sobre la destinació amb novetats concretes en productes com l’esportiu o el cultural i amb temes estratègics com el pla de reconversió turística de Lloret de Mar.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, valora positivament la participació a l’esdeveniment: “En aquesta trobada hem pogut contribuir en la presencialitat dels esdeveniments del sector, conèixer de primera mà l’estratègia de Turespaña per als propers anys i compartir impressions amb altres destinacions turístiques de l’Estat. A més a més, hem obert un canal de comunicació directa amb les oficines de Turespaña a l’exterior que ens permetrà generar sinergies i compartir continguts en els diferents mercats emissors d’ara en endavant”.

Aquest esdeveniment també va servir de marc perquè els membres de l’Alianza de Municipios Turísticos (AMT) que també eren presents a la convenció (Calvià, Salou, Benidorm i Lloret) poguessin intercanviar opinions. En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: “Hem aprofitat per fer una valoració de la temporada i comentar diferents qüestions que ens afecten, a més de tenir com a interlocutora directa la Subdirecció General de Desenvolupament i Sostenibilitat Turística per parlar sobre els projectes que Lloret de Mar ha presentat recentment als fons europeus Next Generation”.

Publicitat

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

LA MASIA TORDERA

C/ Girona, 32-34

08490 – Tordera

T. 937643366

 

 

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Creu Blava

C/. Joan Maragall, 4

08380 – Malgrat de Mar

T. 937654647

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/