Arxiu

Lloret de Mar acull els premis G!

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, reuneix a Lloret de Mar tres centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha presidit l’acte iniciant la seva intervenció valorant les xifres de la temporada turística 2018 a la demarcació de Girona i agraint al sector turístic la seva proactivitat en la promoció de les destinacions gironines a l’exterior.

Per la seva banda, Jaume Dulsat, ha «ha reconegut el potencial del territori gironí en materia turística i ha destacat l’esforç que la ciutat està duent a terme amb el pla de reconversió turístic en el que està immers».

I finalment, Pere Vila, ha remarcat que cal reforçar el binomi empresa i administración per tal de fer prosperar i evolucionar el turisme al país.

 

PREMIS:

 

XIII Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional, per a Lluís Torrent i Suñé.

 

XIII Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial, per a «La immersió a la Costa Brava, des dels pioners fins a l’actualitat, una experiència turística d’èxit des de fa més de 50 anys», impulsat per les empreses Triton Diving, Centre d’Immersió Roses, Unisub Estartit i Centre d’Immersió Snorkel.

 

VII Premi G! especial Jordi Comas i Matamala, per a RCR Aranda Pigem Vilalta Arquitectes.

 

 

IV Premi G! especial Juli Soler i Lobo, per a Josep Font i Casadevall, cap de sala de l’Hotel Sa Punta de Pals.

 

 

XIII Premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans escrits, per a la periodista Kris Ubach i el fotògraf Roberto Cano, per l’article «Girona y el Empordà», publicat a la revista Lonely Planet Traveller.

 

 

XIII Premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals, per a Matthieu Dupont pel reportatge «Zoom Costa Brava à moto» emès per la cadena de televisió pública francesa TF1.

 

 

VII Premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans digitals, per a la periodista alemanya Jessica Norah, pels dos posts publicats en el blog turístic Independent Travel Cats.

 

 

III Premi G! de comunicació de les comarques gironines, en la categoria de mitjans audiovisuals digitals, per a la bloguer Debbie Woodward pels vídeos publicats al canal YouTube de Saucepan Kids.

 

 

VIII Premi G! de recerca Yvette Barbaza al millor treball de recerca per a la proposta de projecte titulat «Impacte de les actuacions de regeneració ambiental del Pla de Tudela i la Pletera en la demanda turística», de Laia Molina i Josep Pueyo.

 

La cerimònia de lliurament dels guardons de turisme va rebre el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i de CaixaBank.

 

Imatge de grup (Pere Duran)

Publicitat

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

COL·LEGI STA. MARIA DE BLANES

C/. de la Salut, 24

17300 – Blanes

T. 972330091

Desballestament Recuperauto

Pol. Ind. Mas Puigverd, 19-20 Parcel·la 3

08389 – Palafolls

T. 937650401

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/