Arxiu

Lloret de Mar acull el Primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu

L’organitzen l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar – Lloret Turisme. Es farà aquest dijous i divendres.

L’alcalde de Lloret de Mar i vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, ha manifestat que aquest esdeveniment «és una oportunitat per poder discutir, per crear tendència en aquest àmbit, però sobretot perquè tota la gent que estigui involucrada al congrés pugui veure quines instal·lacions i també entorn i serveis per la pràctica esportiva outdoor tenim a Lloret de Mar».

El programa del Congrés compta amb 62 ponents i més de 400 participants 

El Congrés abordarà diferents temes, com ara els reptes que ha imposat la COVID-19 al sector, les tendències en l’esport i l’activitat física, la innovació en el desenvolupament del turisme esportiu o l’assistència en massa a esdeveniments esportius, i d’altres relatius al marc mediambiental, a la diversitat i la inclusió en el món de l’esport.

El programa també inclou altres aspectes, com ara les diferents estratègies publicoprivades en matèria de governança, la transformació digital del sector, els e-sports (esports electrònics), el màrqueting digital, la comunicació i la seva comercialització. A més, durant els dos dies que duri el Congrés també es duran a terme diferents activitats esportives dirigides als participants; hi haurà comunicacions acadèmiques i visites tècniques, i s’habilitaran espais per al networking, perquè amb el treball en xarxa els assistents puguin aprofitar sinergies.

El Congrés comptarà amb 62 ponents provinents de diferents països, com els EUA, Canadà, França, Gal·les, Irlanda del Nord o Croàcia. Ja hi han confirmat la seva participació diferents personalitats del món de l’esport i el turisme, com ara Petra Stusek, presidenta i CEO d’European Cities Marketing; Kattia Juarez Dubón, de la Fédération Internationale de Motocyclisme; Edwin Moses, medallista olímpic, o Marco Mazzi, vicepresident de la International Sports Travel Agencies Association. Alhora, s’estima que hi participaran tant de manera presencial com a distància més de 400 professionals del sector. La principal novetat és la telepresència al Congrés de diversos ponents a través d’hologrames.

La inscripció s’ha de formalitzar a través de l’enllaç https://worldsportstourismcongress.org/. El Congrés comptarà amb una organització híbrida que permetrà assistir-hi tant de forma presencial com virtual. Això té com a objectiu reforçar la relació entre el turisme esportiu i el desenvolupament sostenible i inclusiu, la diversificació, la diferenciació i la desestacionalització. L’organització del Congrés també compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Costa Brava i l’Ajuntament de Lloret.

Publicitat

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

VITALDENT BLANES

C/. d’Alberes, 51

17300 – Blanes

T. 972359778

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2022© Ràdio Marina · Disseny web: F/