Arxiu

‘L’HOSTALERIA NO POT ASSUMIR UN ALTRE TANCAMENT’

Donada l’evolució general de la pandèmia de la Covid-19 i la possible posada en marxa de noves restriccions de cara a les properes setmanes, el sector hostaler vol expressar que no podrà assumir un nou tancament. Totes les associacions i federacions hostaleres del territori català demanem conjuntament mantenir les condicions actuals de restricció tenint en compte que, segons consta als estudis del propi departament de Salut, la principal font del contagi és l’àmbit privat.

 

Als quatre dies de reobrir se’ns va acusar a l’hostaleria de ser els culpables de l’increment de les xifres sanitàries, per part d’algun Conseller de Govern. No és gens lícit acusar-nos en aquestes condicions.

 

Una altra vegada estem patint la improvisació que tant mal ens fa als nostres negocis, creant expectatives que ens van frustrant, sense diàleg i veient com ni tant sols se’ns escolta, i que se’ns tracta de qualsevol manera, al nostre càrrec. Les declaracions imprecises del Govern de les darreres hores, ens agafa una altra vegada, obrint els establiments, contractant personal, amb les neveres plenes i a les portes de les festes de Nadal.

 

PROPOSTA:

 

  • Que es facin inspeccions  i que es castigui als infractors en concret i no a tota l’hostaleria.
  • Observem que altres comunitats que no han tancat estan evolucionant de forma similar a la nostra.
  • Que, amb l’actual sistema d’ajuts, no tenim cap possibilitat de sortir-nos-en.
  • Que a les zones despoblades s’ampliï la mobilitat. A més acostuma a coincidir amb les que tenen millors dades.
  • Que es facin accions sanitàries més precises.

 

Els signants, davant la manca de diàleg del Govern i la seva inacció continuada, ens plantegem la presentació d’una demanda col·lectiva davant del Govern de la Generalitat en defensa del Sector. No podem admetre que des del primer moment diversos membres del Govern ens hagin senyalat com els culpables dels brots.

 

La present proposta us la traslladem la FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, la FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA, la FEDERACIÓ INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA, RESTAURACIÓ I TURISME (FIHRT), l’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS D’HOSTALERIA DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA (AEHT), i el GREMI DE RESTAURACIÓ DE BARCELONA

Publicitat

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

Setemcat

C/. Costa i Forneguera, 33

08370 – Calella

T. 937690448

 

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/