Arxiu

L’Ajuntament de Blanes millora la tanca perimetral i de protecció del Camp de Futbol de Can Borell

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes ha iniciat aquest mes de juliol els treballs per subministrar i instal·lar una tanca perimetral  i una malla de protecció al camp municipal de futbol de Can Borell. Es tracta d’un espai públic que compta amb gespa artificial d’última generació, amb un terreny de joc que abasta més de 5.200 metres quadrats i un perímetre total de gespa de 5.500 m2.

Els treballs d’instal·lació s’han adjudicat a l’empresa Serralleria Manser SL per un import de 27.119’48 €, i està previst que estiguin enllestits aquest mes de juliol. El què s’hi està fent és substituir l’antiga tanca per una de nova, rodejant tot el recinte, i també s’hi està instal·lant les xarxes de seguretat a la part del capdamunt perquè quedi tot molt més ben protegit.

Reivindicació històrica de les entitats esportives

La instal·lació d’aquesta tanca és una històrica reivindicació. Fa temps que la porten demanant les entitats que practiquen esport de manera habitual en aquest equipament, una demanda que ara es podrà satisfer. El camp de futbol de Can Borell l’utilitzen principalment el FC Quatre Vents, el FC Ràcing Blanenc, el Club de Futbol Atlètic Blanes i el Club de Futbol Atlètic Can Borell.

Els mateixos jugadors i jugadores, així com els responsables de les diferents entitats esportives portaven temps reclamant que es fessin aquests arranjaments donat l’estat en què es trobava la tanca perimetral. Ara s’aconseguirà millorar la seguretat tant dels mateixos esportistes com la dels vianants i pels conductors dels vehicles que circulin per la carretera. Quan s’hi està practicant futbol, pot passar que les pilotes surtin disparades fora del camp de joc, amb el conseqüent perill.

Les obres s’estan fent paral·lelament a la celebració d’un dels Campus Esportius que estan fent aquests dies diverses entitats de Blanes. Més concretament, els jugadors i jugadores del Campus Esportiu FC Ràcing Blanenc utilitzen la instal·lació durant l’estiu, els matins de dilluns a divendres, al llarg del mes de juliol, mentre que a l’agost hi haurà possiblement entrenaments a les tardes.

Durant els primers dies en què ha començat la instal·lació de les noves tanques, s’hi ha acostat per interessar-se personalment per l’evolució dels treballs el regidor d’Esports. Pere Lopera s’ha mostrat satisfet per haver pogut fer realitat una de les reivindicacions que feia temps es reclamava en relació a aquest equipament esportiu: millorar el sistema de tancament.

Publicitat

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Marineland

Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n

08389 – Palafolls

T. 937654802

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/