Arxiu

La Policia Local de Blanes desallotja una discoteca i la de Lloret tanca un perfil que animava a barallar-se

Segons informa l’ajuntament en un comunicat, només una duia la mascareta posada. Els fets van tenir lloc dissabte, quan una patrulla de la Policia Local que circulava pel passeig del Mar a quarts de deu de la nit de va detectar que un local conegut perquè havia funcionat com a discoteca-sala de ball estava de nou obert. També van veure que hi havia gent entrant i sortint del local.

Quan els agents s’hi van adreçar per comprovar-ho i van demanar a qui es va identificar com a responsable del local que havien de corroborar què s’hi estava fent, van verificar que estava funcionant com una discoteca amb entre 30 i 40 clients al seu interior en aquells moments. Per això, van demanar-li al responsable que aturés immediatament l’activitat, ja que estava incomplint la normativa que prohibeix que es pugui reprendre l’oci nocturn.

Posteriorment, els agents també van procedir a fer una inspecció, detectant diverses infraccions del Reglament d’Espectacles i Activitats Recreatives. Des que va esclatar la pandèmia i es van posar en marxa les mesures de contenció per aturar el contagi, la Policia Local de Blanes ja ha hagut d’actuar amb anterioritat en aquest mateix sentit, per aturar majoritàriament festes il·legals.

El cas més similar va passar farà un any, a finals del mes de setembre del 2020, quan van denunciar una sala de ball on 45 persones estaven fent classes de salsa i bachata. En aquella ocasió tothom duia la mascareta posada però s’incomplia igualment l’activitat de discoteca, per la qual cosa es va aturar l’activitat. A diferència de l’actuació d’aquest passat cap de setmana, els agents ho van descobrir a través dels anuncis que havia estat fent la sala de ball.

 

La Policia de Lloret identifica els responsables d’un perfil de xarxes que animava joves a barallar-se i penjar vídeos

Els agents van descobrir que els responsables del compte eren dos joves del municipi, d’entre 13 i 16 anys. Els va citar a comissaria –també en va posar en coneixement els seus pares- i, després d’interrogar-los, els va ordenar que desactivessin el perfil.

Després i un cop tancada la investigació, la Policia ha posat els fets en coneixement de la Fiscalia de menors per tal que determini si hi ha indicis d’algun tipus de delicte.

La policia també ha fet un seguiment per comprovar que no s’obria cap altre perfil similar i, de moment, no se n’ha detectat cap més.

El regidor de Seguretat, Jordi Sais, ha explicat que el perfil no arribava a la vintena de seguidors i que s’hi havien penjat dos o tres vídeos. En tots ells, s’hi podien veure espentes i cops de puny. Sais diu que s’ha actuat amb rapidesa per evitar que el problema “anés a més” i alerta de la perillositat d’aquest tipus de conductes i de la “denigració que suposen”.

Publicitat

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Setemcat

C/. Costa i Forneguera, 33

08370 – Calella

T. 937690448

 

FRANCESC TURRÓ MOBILIARI

Av. Costa Brava, sn

08380 – Malgrat de Mar

T. 937611410

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/