Arxiu

La Fortuna de Sílvia i Revolta de Bruixes al Clavé de Tordera

El teatre de Tordera ja ho té tot  a punt per iniciar la programació d’aquest primer trimestre del 2017.

Obrirà el nou any l’espectacle LA FORTUNA DE SÍLVIA, un text de Josep Maria de Sagarra amb segell del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) encapçalat per l’actriu Laura Conejero i amb un repartiment en què també hi figuren en Pep Munné, l’Anna Alarcón, la Muntsa Alcañiz, l’Albert Baró i la Berta Giraut. Una proposta de teatre emmarcada en l’Europa de la Segona Guerra Mundial que arribarà a Tordera el 22 de gener de la mà de Teatres en Xarxa, una agrupació de teatres – entre ells el Teatre Clavé- que promouen la gira de l’espectacle per diversos municipis de Catalunya.

la-fortuna-de-silvia-tnc-3

Aquest dimarts a les set de la tarda, amb la intenció d’aprofundir en l’espectacle i en el text de Sagarra, el director del TNC, Xavier Albertí; i el director de La fortuna de Sílvia, Jordi Prat i Coll, oferiran una xerrada oberta al públic en el si del Teatre Clavé.

L’altra gran proposta del cicle de teatre és REVOLTA DE BRUIXES, un text de Josep Maria Benet i Jornet interpretat per La Kompanyia Lliure. L’espectacle, produït pel Teatre Lliure, narra tot allò que els succeeix a les sis dones encarregades de la brigada de neteja d’un despatx i el vigilant del local. La gira de REVOLTA DE BRUIXES impulsada també per Teatres en Xarxa, farà parada al Teatre Clavé de Tordera el diumenge 12 de març, com a activitat relacionada amb el Dia Internacional de la Dona.

REVOLTA DE BRUIXES

En l’àmbit de la música, destaca el concert titulat VIVÈNCIES encapçalat pel guitarrista i compositor Diego Cortes. Després de recórrer escenaris d’arreu del món – des d’Argentina fins a Rússia passant per Xile, Mèxic i diversos països europeus-, el 12 de febrer presenta un nou espectacle al lloc que l’ha vist créixer: Tordera. I també en música i dansa, de la mà de l’associació La Nostra Dansa, el Teatre Clavé rebrà la visita del grup de danses tradicionals del País Basc ETORKIZUNA que, en un espectacle titulat LANABESAK, mostrarà a través de diverses coreografies escenes dels oficis que han gaudit de més tradició a la seva terra.

La programació per a públic adult es completa amb l’espectacle de producció pròpia PRISMES | MIRALLS | BERTRANA que s’estrenarà el 26 de març en el si de la commemoració dels 150 anys del naixement de l’escriptor Prudenci Bertrana.

Esèctacles familiars


Per als més petits, el cicle familiar proposa tres espectacles molt diferents entre ells. D’una banda, la màgia de Melanie a AMAZING, dirigit pel Mag Lari; d’una altra banda, les titlles de l’Estaquirot Teatre a l’espectacle EN JAN TOTLIFAN; i finalment, CONCERTINO, un concert de música barroca per a infants d’entre 1 i 5 anys. El cicle familiar es completa amb la projecció de dues pel·lícules d’animació: EL PETIT PRÍNCEP, basat en el conte d’Antoine Saint-Éxupery; i BUSCANT LA DORY, de Pixar / Walt Disney.

Venda d’entrades i abonaments


Mentre que la venda d’entrades per  LA FORTUNA DE SÍLVIA ja està oberta, per la resta d’espectacles de la programació el període de venda d’entrades i abonaments s’iniciarà el 18 de gener tant a les taquilles del Teatre Clavé com al web www.entrades.teatreclave.cat La setmana abans, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del Consell de mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves entrades.

Publicitat

GALERIAS SOFÀS i DESCANS

C/. Ses Falques, 41

17300 – Blanes

T. 972331795

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Estètica Maite

C/. Miguel Hermández, 2

08490 – Tordera

T. 677174090

 

L’Escorxador – Carns Selectes

P.I. Can Verdalet, 114-D

08490 – Tordera

T. 937645183

Marineland

Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n

08389 – Palafolls

T. 937654802

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/