Arxiu

La Festa Major de Tordera 2020 es reconverteix en un Festival d’estiu amb activitats culturals al Parc Prudenci Bertrana

Tenint en compte totes les mesures de sanitat que requereix la nova normalitat creada per la Covid-19 i la possibilitat de seguir donant oportunitats al món cultural i associatiu amb l’organització d’esdeveniments a l’aire lliure, des de la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera, conjuntament amb les de Joventut i de Cultura, s’informa que la Festa Major de Sant Bartomeu 2020, es podrà portar a terme sempre i quan la situació sanitària ho permeti.

Amb la voluntat de mantenir l’activitat al municipi, la programació s’ha redissenyat i quedarà condicionada a les recomanacions sanitàries per garantir les distàncies de seguretat, l’ús de la mascareta, evitar aglomeracions i permetre controls d’accés i aforament.

Enguany, els actes de la Festa Major se celebraran, gairebé en la seva totalitat, al parc Prudenci Bertrana, un espai que permet respectar totes les condicions recomenades per viure aquests tipus d’esdeveniments, que seran totalment gratuïts. En aquest sentit s’ha creat un protocol que estableix les següents normes:

*L’ús de mascareta, la neteja de mans i el manteniment de la distància de seguretat seran obligatoris en tot moment

*L’aforament serà limitat i l’acomodació del públic es farà per rigorós ordre d’arribada

*Després de cada acte es desocuparà la zona de cadires per tal de realitzar tasques de neteja i desinfecció. Es permetrà l’accés al recinte mitja hora abans de cada actuació.

*No es permetrà l’entrada de begudes alcohòliques

*S’efectuarà una recollida bàsica de dades de contacte per poder facilitar la localització posterior en cas de necessitat, dades que seran destruïdes posteriorment

*Els menors de 12 anys caldrà que vagin acompanyats d´un adult

Per tal d’evitar aglomeracions i concentració de gent,  s’eliminen actes tradicionals com el Cos, piromusical, castells de sorra, cercatasques, festa Holly , correfoc o la cursa de bicis local entre d’altres. A més, les barraques i barres de bar també queden anul·lades.

Malgrat les circumstàncies adverses que presenta l’actualitat, la Festa Major de Tordera aposta per actuacions diverses per a tot tipus de públic, com ara les havaneres, concerts d’orquestra o música en directe, monòlegs, espectacles infantils, màgia o teatre entre d’altres. Tot en un format de festival, en el que es usuaris només podran gaudir de l’espectacle desde la seva cadira.

Tot i això, també hi ha actes que mantenen el seu format original, com ho són els concerts d’orquestres, el concurs de fotografia, engalanar el balcó o l’exposició filatèlica, que continuaran fent-se de la mateixa manera que anys anteriors.

Publicitat

Comastech

Av. Estació, 52

17300 – Blanes

T. 972963711

 

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

CENTRE MÈDIC PINEDA

Av. Verge de Montserrat, 33

08397 – Pineda de Mar

T. 937672222

Desballestament Recuperauto

Pol. Ind. Mas Puigverd, 19-20 Parcel·la 3

08389 – Palafolls

T. 937650401

Automòbils BDN

Polígon Industrial Mas Puigverd, 19-20

08389 – Palafolls

T. 662300310

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/