Arxiu

La Corporació estrena nova pàgina web

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha estrenat nova pàgina web amb la imatge i tots els continguts renovats. El portal, que continua allotjat al domini salutms.cat, és més modern, dinàmic i visual, i incorpora nous apartats permetent fer més tràmits en línia dels que es podien realitzar fins ara.

A més, la pàgina ofereix una navegació intuïtiva perquè el ciutadà tingui tota la informació de manera ràpida i senzilla sobre l’organització.

Més tràmits en línia

Fins ara els únics tràmits que es podien fer a través de la pàgina eren demanar, canviar o anul·lar una hora de visita o enviar queixes o suggeriments. A partir d’ara es poden fer noves gestions com demanar un canvi de professional sanitari a primària, demanar un canvi de centre d’atenció primària o bé sol·licitar documentació clínica.

Aquest canvi, permet que l’usuari pugui fer més tràmits des de casa sense haver-se de desplaçar.

Els serveis de la Corporació

Un altre canvi important ha estat en la presentació dels serveis de la Corporació. S’ha creat una àmplia estructura dividint els serveis per àrees d’especialització. D’aquesta manera s’aconsegueix mostrar la complexitat de l’organització de forma clara i ordenada. També s’ha incorporat un nou apartat per a professionals. En aquest cas, es tracta d’un espai on els professionals de l’àmbit sanitari podran trobar ofertes de feina, el portal de formació, així com tota la informació relativa als projectes i línies d’investigació que hi ha obertes dins de l’organització i que queden recollides a l’apartat de Recerca i Innovació.

Implica’t amb la Corporació

Aquest canvi de pàgina web, ha permès donar visibilitat a tota la feina que es fa en l’àmbit del tercer sector amb una nova secció anomenada ‘Implica’t’. Aquí s’explica als usuaris de quina manera poden implicar-se amb l’organització, a través del voluntariat, mitjançant altres entitats col·laboradores o a través dels diferents programes d’acció social i de suport. Aquesta és una pota important dins de l’organització, i és que el voluntariat aporta un valor afegit en la qualitat del tracte que s’ofereix al pacient perquè permet donar una atenció més humanitzada i propera.

Imatge visual

Amb la creació de la nova pàgina web, no només s’ha guanyat en contingut, sinó també en disseny i imatge. Les fotografies que hi ha són fruit d’un banc d’imatges propi fet amb el personal de l’organització. A més, el format responsiu del portal permet consultar la pàgina des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta o ordinador).

Publicitat

CASH DE CARNS BLANES

Ctra. Accés Costa Brava, Km 7

17300 – Blanes

T. 972754838

 

DENTLINE

Av. Estació, 27

17300 – Blanes

T. 972335077

 

Web

McDONALDS BLANES

Ctra. Accés Costa Brava, 148

17300 – Blanes

T. 972352895

 

Web

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Web

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Web
Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2020© Ràdio Marina · Disseny web: F/