Arxiu

Incendi d’habitatge a Quatre Vents

Un total de nou dotacions de diferents cossos d’emergència han hagut d’intervenir aquest dissabte a primera hora de la tarda en l’extinció d’un incendi que s’ha produït al cas urbà de Blanes, sense que sortosament s’hagi produït cap víctima. La Policia Local de Blanes ha rebut l’avís quan eren les 14’19 hores.

Un veí del mateix edifici on s’estava produint l’incendi els ha alertat mitjançant la trucada que hi havia foc a l’habitatge del seu costat on, segons ha explicat, semblava que no hi havia  ningú en aquells moments. Immediatament, s’han dirigit cap al lloc dels fets, al barri de Quatre Vents, i han entrat a l’edifici. Tres agents de la Policia Local han intentat accedir a l’interior del pis sinistrat per la porta i, al no ser possible, ho han hagut de fer saltant des del balcó del veí del costat, situat en un quart pis d’alçada.

3-Dormitori on s'ha originat l'incendi

Quan finalment han pogut entrar a l’interior de l’habitatge on s’estava calant foc, han comprovat que no hi havia ningú, cosa la qual ha corroborat posteriorment el propietari del pis, que ha estat localitzat pels cossos d’emergència i ha acudit al lloc dels fets. Mentrestant, ja havien arribat la resta de cossos d’emergència, i els Bombers de la Generalitat s’han encarregat de sufocar i extingir l’incendi.

A conseqüència del foc, el dormitori on s’han originat les flames ha quedat molt malmès, mentre que la resta de la casa han quedat afectades un parell d’habitacions i el passadís pel fum. Pel que fa a les possibles causes de l’incendi, els cossos d’emergència sospiten que podria haver estat per una fallida elèctrica originada en un endoll. Des d’aquí, hauria pres foc en el matalàs del dormitori, tot i que les investigacions pertinents hauran de determinar si ha estat així o no.

2-Policia Local de Blanes i Bombers intervenció

No ha fet falta desallotjar l’edifici, ja que els mateixos veïns –un total de vuit persones- han decidit sortir de casa seva de mutu propi, havent pogut retornar als seus respectius domicilis quan l’alerta ha quedat desactivada: a les 15’38 h. En l’emergència han intervingut un total de 9 dotacions dels cossos d’emergència: 3 camions dels Bombers de la Generalitat, 5 dotacions de la Policia Local de Blanes (3 cotxes patrulla i 2 agents en motocicleta), i una ambulància del SEM, el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Publicitat

PIZZERIA POMODORO

Pg. Sa Caleta, 26

17310 – Lloret de Mar

T.  972.36.92.03

 

The Home Outlet

Rbla. Joaquim Ruyra, 29

17300 – Blanes

T. 937998244

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Neteges Escobar

C/. Miralles, 10   P.I. Can Patalina

08380 – Malgrat de Mar

T. 937610744

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/