Arxiu

Impulsen el projecte Passaport Cultural perquè el jovent s’habituï a gaudir de l’oferta cultural de Calella

L’Ajuntament de Calella continua apostant per la cultura i incentivant el seu consum a nivell local. Ahir, a l’Auditori de Can Saleta, es va presentar el projecte Passaport Cultural amb l’objectiu que els més joves s’interessin i assisteixin als actes de teatre, música, biblioteca, museus i exposicions. L’alcaldessa, Montserrat Candini, va ser l’encarregada d’anunciar aquesta iniciativa, acompanyada de les regidores de les Àrees d’Educació i Joventut, Montserrat Mateu i Cindy Rando, respectivament.

Què és i com funciona el Passaport Cultural?

El Passaport Cultural és una eina per apropar la cultural de Calella als joves. Va destinat a les noies i nois d’entre 12 i 20 anys que visquin o estiguin escolaritzats a Calella.

Cada passaport consta de 10 caselles que se segellaran en cada una de les activitats culturals a les quals els joves participin. El conserge o responsable de l’activitat serà  qui posi el segell corresponent. Quan el passaport tingui totes les caselles plenes, s’haurà de presentar a l’Espai Jove (C/Sant Jaume, 225-229) amb el DNI o NIE. Allà es bescanviarà per vals de descompte o vals regal dels comerços i negocis col·laboradors i s’entregarà a l’usuari un altre passaport per poder seguir participant en aquesta iniciativa.

Quins són els premis?       

A més d’aquests vals regal i de descompte, els participants podran optar a més recompenses:

  • Les dues primeres persones que omplin 1 Passaport Cultural obtindran un val de la joieria Mediterrània.
  • Les dues primeres persones que hagin omplert 2 Passaports Culturals rebran un val de 50 euros per gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial.
  • Les dues persones que hagin omplert 3 Passaports Culturals rebran un altre val de 50 euros per gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i entraran en un sorteig per aconseguir un cap de setmana a Port Aventura per a quatre persones.

Normativa
Per tal de garantir que es gaudeixi de les activitats culturals de diferent format, a cada passaport hi haurà d’haver com a mínim un segell de cada categoria. Amb l’assistència a les activitats que estiguin marcades amb una estrella s’obtindrà un doble segell. D’aquesta manera s’incentiva que el jovent pugui gaudir de tota la oferta cultural de la ciutat de manera variada i enriquidora.

Cal recordar que el Passaport Cultural és personal i intransferible i tindrà validesa fins al setembre de l’any següent.

Durant l’acte, Montserrat Candini es va dirigir als educadors presents a la sala i els va demanar “cooperació per tirar aquest projecte endavant. És responsabilitat de tots formar al nostre jovent. A través de la cultura podrem fer créixer als més joves perquè estiguin més preparats”.

Publicitat

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

CENTRE COMERCIAL ESPAI GIRONÈS

Camí dels Carlins, 10

17190 Salt (Girona)

T. 972405980

Idiomes Lingua

Ctra. de Malgrat, 7

17300 – Blanes

T. 972351442

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

Club Tennis Blanes – Rest. Pura Vida

Av. Vila de Madrid, s/n

17300 – Blanes

T. 634944021

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/