Arxiu

I Festival de Cinema de Calella

Es farà del 8 al 16 de juliol i es premiaran les pel·lícules low cost.

El Festival de Cinema de Calella neix l’any 2015 i la primera edició  serà durant aquest estiu de 2016. El festival està organitzat per l’Associació Rosebud d’amants del Cinema i és una iniciativa que des d’un primer moment ha estat fortament recolzada tant per l’Associació Turística de Calella com des de l’Ajuntament de calellenc.

Rosebud és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu la difusió i promoció del cinema, emfatitzant especialment en formar a les noves generacions tant en cultura cinematogràfica com en coneixements tècnics i creatius, amb la finalitat que puguin realitzar en un futur projectes cinematogràfics pels seus propis medis.

El Festival també tocarà àrees formatives, així com d’altres àrees artístiques relacionades, complementant les sessions de cinema amb espectacles musicals o teatrals.

Escoltar Albert Guinart, portaveu de l’organitzaqció:

Objectiu

La missió del Festival de Cinema de Calella és convertir-se en un referent tant al Maresme com al nostre país del cinema de qualitat. Aspira a convertir-se en un festival internacional amb seccions competitives que abastin gran part de les àrees artístiques del cinema contemporani.

Categories

Límit 48h: La inscripció es realitzarà el dia 14 de Juliol i el lliurament serà el dia 16 de Juliol, 48h després de la inscripció.

Les sessions de rodatge han de ser realitzades a la ciutat de Calella, o com a mínim mostrar elements de la ciutat en alguna de les seqüències.

Low Cost films: En aquesta secció el jurat del festival, premiarà les millors produccions de l’any en curs, amb pressupostos inferiors als 500.000 euros. Des del festival de Calella tenim el propòsit de donar difusió a aquestes pel·lícules que no han comptat ni amb els recursos d’una gran productora ni amb els de subvencions públiques que any rere any han anat minvant. Hi ha 9 films seleccionats.

Rosebud films: La secció especial Premi Rosebud és la que atorga directament el comissionat del festival a la película més destacada. D’entre  aquelles películes rebudes a concurs i que per un motiu o altre no han pogut concursar a la secció oficial Low Cost. N’hi ha dues.

 

 El mal que fan els homes:

Un sicari i un metge que treballen per a un càrtel del narcotràfic reben un “paquet” inusual: una nena de 10 anys, filla del cap d’una banda rival, a qui hauran de custodiar fins que rebin l’ordre de tallar-la a trossos o deixar-la en llibertat. La nena aviat s’adonarà que la seva única possibilitat de sobreviure serà arribar a les profunditats de la psique dels seus capturadors i esbrinar si els queda algun polsim d’humanitat.

Temporal:

24 hores en la vida de cinc personatges anònimes que no es coneixen entre si; l’únic vincle que hi ha entre elles és haver trobat feina a través de la mateixa empresa de treball temporal.

 

Entre les activitats complementàries previstes hi ha: Nit Zombie Party, cinema a la fresca, projeccions fora de concurs, classes de cinema peer espectadors, tallers d’iniciació al cinema…

Les projeccions es faran a tres espais: sala Mozart, Ajuntament Vell i a la platja Gran.

Per a més informació es pot consultar la web: www.calellafilmfestival.com

 

Publicitat

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

Marineland

Ctra. de Malgrat a Palafolls, s/n

08389 – Palafolls

T. 937654802

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

CENTRE MÈDIC ALOMAR

C/ Del Bosc

17300 – Blanes

T. 872220212

Flocem – Totpint

Ctra. Accés Costa Brava, 36

17300 – Blanes

T. 972.35.32.88

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/