Arxiu

I a la cinquena promoció….tampoc

El Girona continuarà un any més a Segona divisió després que el Rayo donés la volta a l’eliminatòria (0-2) i fes insuficient el 1-2 aconseguit a l’anada. Els madrilenys s’han avançat al minut 6 amb una vaselina d’Álvaro García que ha superat Juan Carlos per alt i poc abans del descans Trejo aprofitant una pilota morta dins de l’àrea ha situat el 0-2 que capgirava l’eliminatòria.

Samu Saiz i Terrats han entrat a la mitja part en el lloc de Gumbau i Cristóforo. En el minut 55, l’àrbitre ha expulsat Velazquez per doble groga. Tots els intents gironins per marcar han estat desbaratats pel conjunt madrileny que s’ha dedicat a perdre temps i impedir qualsevol jugada de l’equip gironí. A 5 minuts per al final, els gironins han reclamat unes mans dins de l’àrea que l’àrbitre no ha sancionat com a punibles.

Per tant, nova promoció i nova decepció. Malgrat dues decissions arbitrals (gol anul·lat a Madrid i possible penal a Montilivi), el Rayo ha buscat amb més ganes l’ascens en el dos partits i en el segon, el Girona, pràcticament no arribat a la porteria contrària, en aquest cas defensada per Luca Zidane.

Quan surts a no perdre, sol passar tot el contrari, i aquest diumenge no ha estat diferent. El somni de tornar a Primera s’ha tornat a trencar.

Imatges: Girona FC