Arxiu

Finalitzen els tallers audiovisuals del projecte #itutambé a diversesurbanitzacions de la Selva

El projecte #itutambé es desenvolupa a set urbanitzacions de la comarca de la Selva: Sils, Riudarenes, Vidreres, Santa Coloma de Farners, Massanes, Maçanet de la Selva i Riells i Viabrea. Aquest curs hem de destacar que hi ha hagut un augment de participants en els tallers molt significatiu. En aquest sentit, n’és un clar exemple a Riu Clar, de Massanes, on s’ha triplicat el nombre de participants i s’ha consolidat d’aquesta manera el projecte a les diferents urbanitzacions.

Després de l’èxit assolit en l’edició anterior amb els tallers audiovisuals a diverses urbanitzacions de la comarca i la primera mostra de curtmetratges elaborats pels alumnes que van participar en aquests tallers, en l’edició d’enguany d’aquest projecte #itutambé s’han realitzat sis nous tallers audiovisuals.

Aquests tallers audiovisuals es divideixen en dos blocs: en el primer, les conductores del taller introduïen els joves en el llenguatge audiovisual i els van mostrar com fer servir la càmera. En un segon bloc se’ls va explicar el procés de creació audiovisual i les fases de producció i postproducció, que incloïen l’elaboració del guió d’un curtmetratge. Problemàtiques com l’homofòbia, l’ús de les xarxes socials o gèneres com la intriga són alguns dels protagonistes dels treballs dels alumnes dels tallers. Està previst que a l’inici de la tardor els alumnes puguin visionar el seu curtmetratge i que un cop finalitzat l’últim taller pendent a Riells i Viabrea s’organitzi a principis del 2019 una projecció pública de tots els treballs.

El projecte #itutambé es desenvolupa a diverses urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais sovint allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social. El projecte inclou un treball comunitari previ que es tradueix en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi: tècnics de joventut, associació de veïns, joves, serveis socials, regidors, entitats, etc. El fruit d’aquest treball comunitari són les activitats i tallers proposats per la mateixa xarxa del municipi.
En el desenvolupament del projecte d’aquest any hi han col•laborat els mateixos ajuntaments, les associacions de veïns i altres entitats de les urbanitzacions. En l’edició d’aquest any el projecte #itutambé s’ha fet a Maçanet de la Selva, Riudarenes, Massanes, Santa Coloma de Farners, Sils i Vidreres. Pel que fa als municipis de Caldes de Malavella i Riells i Viabrea, els tallers començaran al mes de setembre.

Aquesta iniciativa la finança la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de l’any 2013, el Consell Comarcal de la Selva ha gestionat aquest projecte amb l’objectiu de dinamitzar aquests territoris i posar en contacte els seus veïns.

Publicitat

PNEUMÀTICS MORA

C/. València, 7

T. 972334584

Ctra. Accès Costa Brava, KM 4.7

T. 972353293

17300 – Blanes

ESCOLES FRETA

C/. Costa i Fornaguera, 2-14

08370 – Calella

T. 937661982

KIA EMPOR SPEED

C/. De Mas Vaixeller, 5 B

17300 – Blanes

T. 972353178

INS BISBE SIVILLA

C/. Valledebanador, 39

08370 – Calella

T. 937661201

COL·LEGI LA PRESENTACIÓ

C/. Pompeu Fabra, 2

08350 – Arenys de Mar

T. 937920241

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/