Arxiu

Festa Major i Fira de Calella 2016

Des d’aquest dijous i fins diumenge es celebra la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Els primers actes previstos són el pregó infantil a càrrec dels alumnes de l’Escola Freta, el pregó de les festes a càrrec del teixit esportiu de la ciutat el 25è Festival de Jazz i Blues Joan Josep Ribas Txespi i barraques.

Aquest dijous també comença la Fira de Calella i l’Alt Maresme, enguany amb tres ciutats convidades: Anvers, Praga i Dublín.

 

 

FESTA MAJOR D ELA MINERVA

#fmminerva16

 

DIJOUS, 22 DE SETEMBRE

 18.30 h

A la plaça de l’Ajuntament, pregó infantil de Festa Major a càrrec dels alumnes de l’Escola Freta. Presència i ball dels Gegantons de la Colla de Geganters i Grallers de Calella. Xocolatada popular a càrrec de l’Agrupament Escolta Montnegre.

 21.00 h

A la plaça de l’Ajuntament, pregó de Festa Major a càrrec del teixit esportiu de Calella amb motiu de Calella 2016 Vila Europea de l’Esport, i brindis popular per a tots els calellencs i calellenques. Interpretació del Ball de la Llopa i del Ballet dels gegants de la ciutat de Calella, a càrrec dels Geganters i Grallers de Calella.

22.30 h

A la Sala Mozart, 25è Festival de Jazz i Blues a Calella Joan Josep Ribas (Txespi)Especial Festival amb motiu de l’homenatge pòstum a Joan Josep Ribas, Txespi.

Actuaran els millors músics de jazz i blues del país: Torrens & Molero Quintet i Laura Simó, Xavier Casellas, Lluís Coloma Trio, Dani Nel·lo, The Walking Stick Man, Amadeu Casas, August Tharrats, Joan Pau Cumellas, Big Mama Montse, Lluís Navarro (El Nanu), Koko-Jean Davis (cantant de The Excitiments) i presentat per la reconegudíssima cantant Txell Sust.

23.30 h

A l’envelat, barraques amb l’actuació dels grups: Trau, Jodie Cash Fingers i Imperial Jade.  Entrada gratuïta.

 

DIVENDRES, 23 DE SETEMBRE

 10.30 h

A la plaça de l’Ajuntament, custòdia de les autoritats i salves d’honor des de l’Ajuntament fins a l’església, a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers de Calella i els Trabucaires del Renaixement de la Confraria de la Mare de Déu del Roser.

11.00 h

A l’església parroquial, missa solemne concelebrada.

12.00 h

Seguici dels Geganters i Grallers de Calella acompanyant les autoritats en sortir de l’església fins a la plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, interpretació del Ballet dels gegants de la ciutat de Calella, entre d’altres.

12.15 h

Al passeig de Manuel Puigvert, davant el monument a la sardana, audició de sardanes a càrrec de la cobla Maravella.

13.30 h

A l’envelat, 35a Mostra de Plats Casolans. Exposició i sorteig de plats guisats a benefici de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

18.00 h A la plaça de  Lluís Gallart, Holi Festival: la gran festa dels colors!, a càrrec de GiraEvents i Sound4you. DJ animador, la millor música i moltes sorpreses. Els primers a arribar, bossa de pols gratuïta. Dins el recinte hi haurà venda de bosses de pols Holi.

18.00 h

A l’envelat, concert solidari a càrrec de l’Orquestra Maravella a benefici de Pallassos en rebel·lia.

19h

A la plaça de l’Església, concert a càrrec dels Grallers de Calella.

20.30 h

A l’envelat, ball de Festa Major amb l’Orquestra Maravella. Gratuït.

21.00 h

A la plaça de l’Església, mostra de danses amb l’Associació Orientalium.

00.30 h

A l’envelat, barraques amb l’actuació dels grups Marinah (Ojos de Brujo)Hey! Pachucos. Entrada gratuïta.

 

6c-cartell_fmminerva16 

 

DISSABTE, 24 DE SETEMBRE

 

9.30h

Pujada al Far dels Trabucaires del Renaixement de la Confraria de la Mare de Déu del Roser amb el Carrilet des de la riera de Capaspre.

9.45h

Arribada al Far i foto grupal amb les colles convidades: Trabucaires d’Ocata i Trabucaires de Llinars del Vallès.

 10 h

A la platja gran de Calella, a la zona de les barques, demostració de Tirada a l’art. Organitzat pel Club de Pesca Esportiva Calella.

 10.30h

Des de la Piscina Municipal, cercavila dels Trabucaires del Renaixement de la Confraria de la Mare de Déu del Roser, Trabucaires d’Ocata i els Trabucaires de Llinars del Vallès amb l’itinerari següent: passeig de les Roques, pont del passeig, sortida pel pas a nivell del carrer de Francesc Bartrina, plaça de l’Ajuntament, carrer de la Riera fins a la riera de Capaspre.

11.00 h

A la plaça de l’Església, taller d’estels, organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó i el Club Aeromodelisme.

11.30 h

A l’envelat, matí en família, petit festival familiar. Reggae per Xics amb The Penguins. La Noia del Paraigua pintarà cares i es repartiran globus. Entrada gratuïta.

16.00 h

A la platja, davant del monument a la Sardana, 40a Volada d’Estels, organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó i el Club Aeromodelisme Calella.

 17.30 h

Cercavila dels Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots, des de la plaça de Jeroni Martorell, Costa i Fornaguera, Església, Bisbe Sivilla fins a la plaça de l’Ajuntament.

18.00h

A la plaça de l’Ajuntament, diada castellera amb l’actuació dels Minyons de Terrassa, Carallots de Sant Vicenç dels Horts i els Castellers de l’Alt Maresme, Maduixots.

 20.00 h

A la plaça de l’Església, comiat del Pubillatge 2015 i proclamació dels representants del Pubillatge de Calella 2016. Organitzat per l’Associació Pubillatge de Calella.

21.00 h

A la Sala Mozart, concert Matèria del temps, amb Jordi Molina.

22.00 h

A plaça de Lluís Gallart, correfoc a càrrec dels Udols de Foc Diables de Calella amb la participació d’altres colles convidades. Itinerari: plaça de Lluís Gallart, Àngel Guimerà, Jovara, Escoles Pies fins a la plaça de l’Ajuntament.

00.00

A l’envelat, barraques amb la festa del fluorescent a càrrec de GiraEvents. Obsequi fluorescent per als primers participants. DJ, la millor música, animador, pluja de regals i festa grossa!

Tot seguit, actuació dels grups:  Aspencat i The Patillas. Entrada gratuïta.

 

 

DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE

 

9.30 h

Al carrer de l’Església (Cervantes-Balmes), plantada de gegants participants a la 34a Trobada de Gegants.

10.30 h

Prop de l’envelat, 42è Concurs d’Arròs a la Cassola, organitzat pel Grup Pa, Vi i Moltó, amb la participació de concursants d’arreu del Principat. Preparació d’una paella monumental a càrrec del professor de cuina Francesc Montasell. Degustació per al públic assistent.

 11.30 h

Des del carrer de l’Església, cantonada Cervantes, cercavila de totes les colles participants a la 34a Trobada de Gegants. Recorregut: carrer de l’Església, Sant Josep, Jovara, Escoles Pies, fins a la plaça de l’Ajuntament.

 12.30 h

A la plaça de l’Ajuntament, arribada de les colles de geganters, on cada colla oferirà un ball. Tot seguit, lliurament d’un obsequi a totes les colles participants.

 18.00 h

A l’envelat, concert dedicat al teatre líric, amb fragments de sarsueles tan conegudes i populars com La tabernera del puerto, Cançó d’amor i de guerra, La viuda alegre entre altres. A càrrec del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia. Amb la participació de la soprano Beatrice Jiménez i el tenor Ezequiel Casamada. Dirigits per Albert Deprius.

 20.00 h

Sala Mozart, teatre: T’estimo, però no tant, de la Cia Teatre Gaudí, amb Ferran Castells, Josep Linuesa (La Riera de TV3) i Mònica Corral. La comèdia més exitosa de José L. Alonso de Santos, Pares y Nines. Versió catalana i direcció: Miquel Murga.

21.30 h

Al passeig de Garbí, focs artificials a càrrec de Pirotècnia Estalella.

 

FIRA DE CALELLA I L’ALT MARESME

 #firadecalella16

 

DIJOUS, 22 DE SETEMBRE

11.00 h, al passeig de Manuel Puigvert, obertura al públic de la 36a Fira de Calella i l’Alt Maresme.

 

Durant tot el matí, activitats i tallers dirigits al públic escolar de Calella i rodalia:

  • A la tarimeta de tallers del Monogràfic, tallers ‘Teatre negre de Praga’ i ‘Bombons d’Anvers’, a càrrec de GiraEvents. Adreçats a escolars de 3 a 6 anys.
  • A l’escenari central de la Fira, espectacle de música i contes per a públic escolar ‘Flauta i veu, de plaça en plaça’ a càrrec de Patrícia McGill i Joan Izquierdo. Dues sessions. Adreçat a escolars de 5è i 6è de primària.
  • A la tarimeta de tallers del Monogràfic, tallers de ‘Robòtica a Anvers’ i ‘Creació de videojocs sobre Dublín’ a càrrec de ClauTIC. Adreçats a escolars de primària i ESO.
  • A l’escenari petit de la Fira, projecte Univers d’Històries d’Europa al Món, a càrrec d’Anna Jarque (Càtedra UNESCO de Sostenibilitat) sobre la temàtica ‘Turisme i Identitat’. Adreçat a alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat.
  • A la carpa del Monogràfic, ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch. Adreçat a alumnes de Cicles Formatius i Batxillerat.

13.30 h, inauguració de la 36a Fira de Calella i l’Alt Maresme. Hissada de la senyera i parlament d’autoritats. Breu actuació a càrrec d’una representació de Covenant Irish Dancers, dansa tradicional irlandesa, a l’escenari central de la Fira.

18.00 h, a la carpa del Monogràfic, ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

19.30 h, a l’escenari central de la Fira, tarda de folk · Amb Manu Sabaté, gralla i clarinets; Anna Ferrer, veu; Adrià Grandia, viola de roda; Magí Canyelles, tenora; Ciscu Cardona, guitarra, Martí Hosta i Bernat Torras, percussions. Presentació de l’àlbum ‘Ruralisme il·lustrat’.

 20.00 h, a l’escenari petit de la Fira, taller ‘Creació de videojocs sobre Dublín’, a càrrec de ClauTIC.

20.30 h, a l’escenari central, mostra audiovisual vinculada a la ciutat de Praga. Es projectarà una selecció de curts d’animació de l’Acadèmia de Cinema de Praga (FAMU), cedits a través del Centro Checo de Madrid.

7c-presentacio-del-cartell-foto-anna-gibernau

 

DIVENDRES, 23 DE SETEMBRE

 

11.00 h, a l’estand del Consell Municipal de la Solidaritat, explicació del conte de la Rafara, conte africà on el protagonista descobrirà la força de l’amistat i on els bons sentiments acaben guanyant els mals sentiments.

11.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

Des de les 11.30 h i fins les 13.30 h, a l’estand del Museu del Turisme, trobades intergeneracionals sobre ‘Turisme i Identitat’, a càrrec d’Anna Jarque, de la Càtedra UNESCO.

11.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller handmade ‘Llum-diamant’, vinculat al Monogràfic d’Anvers, a càrrec de Marta Barberà, de 2nd funniest thing.

12.00 h, a l’espai literari del Monogràfic: Anvers. La ciutat i els llibres. Lectura en veu alta de la llegenda d’Antwerp i fragments dels autors Chantal Maillard, Josep Pla i Stefan Zweig. Textos seleccionats per Llibreria La Llopa.

12.15 h, davant del Monument a la Sardana, audició de sardanes a càrrec de la cobla Maravella.

13.30 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

13.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Robòtica a Anvers’, a càrrec de ClauTIC.

13.30 h, a l’escenari central de la Fira, actuació dels alumnes i professors de l’Escola de Música Can Llobet, amb motiu del seu 20è aniversari.

 17.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Barrets de nans irlandesos – Leprechauns’, vinculat al Monogràfic de Dublín, a càrrec de GiraEvents.

17.30 h, a l’escenari petit de la Fira, taller handmade ‘Collaret amb diamants geomètrics’, vinculat al Monogràfic d’Anvers, a càrrec de Marta Barberà, de 2nd funniest thing.

18.00 h, a l’escenari petit de la Fira, taller de dansa tradicional irlandesa a càrrec de Claddagh Ring Dancers. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

18.00 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

 18.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

19.30 h, a l’escenari central de la Fira, actuació del grup Invernalia (Irish Folk Music) i tancament del taller de dansa tradicional irlandesa a càrrec de Claddagh Ring Dancers. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

 20.00 h, a l’estand de l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial, sorteig de 2.000,00 € repartits en 12 premis: 1 de 500,00 €, 1 de 300,00 €, 2 de 200,00 € i 8 de 100,00 €, i 1 tablet amb funda-teclat que serà sortejat amb els participants del joc de les preguntes. El lema de la campanya serà ‘Turisme de postal’.

20.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Creació de videojocs sobre Dublín’, a càrrec de ClauTIC.

20.30 h, a la carpa de l’Associació de cervesa belga a Catalunya, tast de dues cerveses artesanes elaborades a la ciutat d’Anvers. A càrrec de Henk Cortier de Lambicus / Espai Cerveser. Durada: 30 minuts. Places limitades: màxim, 25 persones.

A partir de les 21.30 h, a l’espai central de la Fira, Nit temàtica dedicada a Anvers.

 

  • A les 21.30 h, record-homenatge a la figura de Jacques Brel, a la pantalla central de la Fira.

 

  • A partir de les 22.15 h, a l’espai central de la Fira, actuació de la companyia de circ Paki Paya, amb l’espectacle ‘Shake, Shake, Shake’.

 

  • A partir de les 23.30 h, tribut a Jan Fabre (Anvers, 1968), director de teatre, d’òpera, coreògraf i artista visual. En col·laboració amb la ballarina de dansa contemporània Raquel Gualtero. En col·laboració amb El Graner, centre de creació del cos i del moviment.

 

 

DISSABTE, 24 DE SETEMBRE

 

11.00 h, a l’estand de l’Associació de Dones de Calella, classe de ioga a càrrec d’Esther Tomàs Carrasco. Màxim: 15 persones (cal inscriure’s a l’estand de l’Associació). Cal portar roba còmoda i tovallola.

11.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

Des de les 11.30 h i fins les 13.30 h, a l’estand del Museu del Turisme, trobades intergeneracionals sobre ‘Turisme i Identitat’, a càrrec d’Anna Jarque, de la Càtedra UNESCO.

11.30 h, a l’escenari petit de la Fira, taller handmade ‘Arracades de trèvol’, vinculat al Monogràfic de Dublín, a càrrec de Mariale Montero, de Lalala Toys.

11.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller handmade ‘Scrapbooking: arxivador de postals’, vinculat al Monogràfic de Dublín, Anvers i Praga, a càrrec d’Alícia Artigas, del Collage de memòries.

 12.00 h, a l’espai literari del Monogràfic: Dublín. La ciutat i els llibres. Lectura en veu alta de fragments sobre Dublín de James Joyce, Liam O’Flaherty i Edna O’Brien. Textos seleccionats per Llibreria La Llopa.

 13.00 h, a l’escenari petit de la Fira, taller de dibuixos manga inspirats en elements tradicionals irlandesos a càrrec de Cristina Garriga. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

13.30 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

13.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Robòtica a Anvers’, a càrrec de ClauTIC.

 13.30 h, a l’escenari central de la Fira, actuació del grup de dansa irlandesa Covenant Irish Dancers. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

17.30 h, a l’escenari petit de la Fira, taller de dansa irlandesa a càrrec de Covenant Irish Dancers. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

18.00 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

18.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

18.30 h, a l’espai literari del Monogràfic, presentació del llibre ‘Els menjamitjons’, escrit per Pavel Šrut i il·lustrat per Galina Miklínová (Mosaics Llibres). Vinculat al Monogràfic de Praga i en col·laboració amb el Centro Checo de Madrid.

19.00 h, a l’escenari petit de la Fira, taller handmade ‘Set de posagots cèltics’, vinculat al Monogràfic de Dublín, a càrrec de Marta Barberà, de 2nd funniest thing.

19.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Creació de videojocs sobre Dublín’, a càrrec de ClauTIC.

20.00 h, a l’escenari petit de la Fira, taller de dibuixos manga inspirats en elements tradicionals irlandesos a càrrec de Cristina Garriga. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

A partir de les 22.00 h, a l’espai central de la Fira, Nit temàtica dedicada a Dublín. Amb l’actuació del conjunt Irish Corner & Nuala, espectacle d’Irish folk i dansa tradicional irlandesa. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

 

 DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE

 

11.00 h, a l’estand de l’Associació de Dones de Calella, classe de ioga a càrrec d’Esther Tomàs Carrasco. Màxim: 15 persones (cal inscriure’s a l’estand de l’Associació). Cal portar roba còmoda i tovallola.

11.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

Des de les 11.30 h i fins les 13.30 h, a l’estand del Museu del Turisme, trobades intergeneracionals sobre ‘Turisme i Identitat’, a càrrec d’Anna Jarque, de la Càtedra UNESCO.

11.30 h, a l’escenari petit de la fira, taller de whistle (flauta tradicional irlandesa) per a adults a càrrec de Raül Fernández Bobes. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

11.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller handmade ‘Set de quadres decoratius amb partitures de Mozart’, vinculat al Monogràfic de Praga, a càrrec de Marta Barberà, de 2nd funniest thing.

12.00 h, a l’espai literari del Monogràfic: Praga. La ciutat i els llibres. Lectura en veu alta de fragments de Jan Neruda, Milan Kundera i Franz Kafka. Textos seleccionats per Llibreria La Llopa.

 12.00 h, a les carpes de la zona alimentària del Monogràfic, Introducció a la preparació del te

Taller on es detallaran les pautes necessàries per preparar un bon te i es mostraran diversos tipus de teteres i accessoris. S’ensenyaran peces artesanes fetes a mà per ceramistes txecs, principalment en forns de llenya tradicional. En col·laboració amb čaj Chai · Praga.

13.00 h, a l’escenari central de la Fira, actuació del grup Drónán. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

13.00 h, a la carpa de l’Associació de cervesa belga a Catalunya, tast de dues cerveses artesanes elaborades a la ciutat d’Anvers. A càrrec de Henk Cortier de Lambicus / Espai Cerveser. Durada: 30 minuts. Places limitades: màxim, 25 persones.

13.30 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

13.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Robòtica a Anvers’, a càrrec de ClauTIC.

17.30 h, a l’escenari petit de la Fira, taller de whistle (flauta tradicional irlandesa) per a nens i nenes a càrrec de Raül Fernández Bobes. En col·laboració amb l’Associació Catalunya Celta.

17.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller handmade ‘Bossa de mà clutch amb partitures de Mozart’, vinculat al Monogràfic de Praga, a càrrec de Marta Barberà, de 2nd funniest thing.

18.00 h, a l’estand de Foto-Film Calella, lliurament de premis del Trofeu Rafel Carpinell de fotografia.

18.00 h, a l’estand de l’AMPA La Minerva, pintada de cares i manualitats diverses.

18.30 h, a l’escenari central de la Fira, actuació de la companyia de teatre de marionetes Zvonecek de Praga, vinculat al Monogràfic de Praga.

19.00 h, a la carpa ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, visita guiada a l’exposició fotogràfica sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989, a càrrec del seu autor, Pavel Hroch.

19.30 h, a la tarimeta de tallers del Monogràfic, taller ‘Creació de videojocs sobre Dublín’, a càrrec de ClauTIC.

19.30 h, a l’estand de l’Associació de Comerciants de Calella Centre Comercial, sorteig del joc de les preguntes i lliurament de premis de la campanya ‘Turisme de postal’.

19.30 h, a l’escenari central de la Fira, concert de música de cambra ‘Un passeig per Praga’. Obres de Wolfgang Amadeus Mozart, Josef Suk, Leóš Janáček, Bohuslav Martinú i Antonín Dvořák.

Músics convidats:

Roman Patočka (Talich Quartet i Eben Trio) i Raquel Castro, violins

Noelia Gómez, viola

Peter Schmidt, violoncel

Mariona Mateu, contrabaix

20.00 h, a l’estand del Consell Municipal de la Solidaritat, sorteig i entrega d’una cistella amb productes de comerç just.

 

DURANT TOTS ELS DIES A LA FIRA

 

Degustacions gastronòmiques vinculades a les tres ciutats convidades: tastos de cerveses artesanes, formatges, tes, pastissos, entre altres.

A la carpa del Cafè de la Fira, degustació de cafès a càrrec del calellenc Xavier Boschmonart. La recaptació es destinarà al projecte solidari de l’entitat Acció Solidària Sense Fronteres.

A la carpa de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella (AVAH), vermut solidari.

A l’espai del Monogràfic, exposició exterior sobre lona ‘La Praga de les petites coses: agost 2016’, del fotògraf txec Michal Novak (encàrrec de la Fira de Calella).

A l’espai literari del Monogràfic hi haurà bibliografia, per consultar, dedicada a les tres ciutats convidades. Obres seleccionades per llibreria La Llopa.

A l’estand de ClauTic · Monogràfic Dublín-Anvers-Praga, visita virtual 360º a la ciutat de Praga.

A la carpa del Monogràfic ‘Quan Stalin va marxar de Praga. La caiguda del Comunisme a Praga’, exposició fotogràfica de Pavel Hroch sobre la Revolució de Vellut de Praga de l’any 1989.

A la zona del Monogràfic dedicada a la ciutat d’Anvers, mostra d’Art Floral en col·laboració amb Bancells Floristes i tallers de dibuix i pintura inspirats en obres de Rubens (Anvers és la seu del Rubenshuis / Rubens House) i Van Dyck.

A les carpes de Foto-Film Calella, exposició de les fotografies guanyadores del Trofeu Rafel Carpinell i exposició fotogràfica sobre les tradicions catalanes. En el 50 aniversari de Foto-Film Calella: vine a celebrar-ho amb nosaltres!

A la zona Lleurespai, dedicada a l’oci dels més petits, hi haurà activitats de jocs i tallers a càrrec de les entitats següents: Club Tennis Calella, Club d’Atletisme Calella i Escola d’Handbol de la Unió Esportiva Handbol Calella.

A l’estand del Museu-Arxiu Municipal de Calella Josep Maria Codina i Bagué, i durant tots els dies de la Fira, XVIIIè Concurs ‘Endevina on era…’. El concursant ha d’endevinar el lloc de les fotografies que s’hi exposen.

 

Fotos: Tino Valduvieco, cartell i Anna Gibernau

 

Publicitat

AUTOTALLER MAÇANET BOSCH CAR SERVICE

C/. Torderola, Nau 7

17412 – Maçanet de la Selva

T. 972857145

 

COL·LEGI STA. MARIA DE BLANES

C/. de la Salut, 24

17300 – Blanes

T. 972330091

CITROËN GARATGE ANDREU

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972358302

PIZZERIA BASILICO

Av. Costa Brava, 32

08389 – Palafolls

T. 937657441

TOYOTA JAPAND 21

Av. d’Europa, 50

17300 – Blanes

T. 972476406

 

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/