Agenda divendres 19 de març

 

Palafolls

Del 19 al 26 de març es faran unes Jornades d’orientació educativa adreçades a alumnes i familiars del poble, però també dels municipis veïns. Es pot consultar el programa complert a la pàgina web de l’ajuntament de Palafolls.

 

Blanes

-Dia Mundial de la poesia a la Biblioteca. Activitat presencial i posteriorment en línia amb els membres de diversos col·lectius locals: El plaer d’escriure: escrivim?, els joves de la Nau4-Espai Juvenil i els membres del Club de Lectura Juvenil

-Donació de sang a l’antiga cafeteria del teatre del carrer ample. Matí i tarda.

Aquest dissabte també es podrà donar sang a Llagostera i Pineda de Mar.

 

Tordera

Festival Zero amb “La segona Eva” al Clavé (20:30).

 

Salt

Estrena de “Classe” de Pau Cairó, al Teatre.

 

Convocatòries de premis fotogràfics:

Lloret de Mar

-Concurs de fotografia de Natura Montphoto 2021. Hi ha convocades 10 categories de fotografies, dues de vídeo, una de reportatge i una beca sobre projectes de conservació. Més informació a la pàgina web de l’entitat organitzadora.

-Concurs literari de viatges. Hi ha premis de narrativa i poesia. Hi ha diverses categories, segons l’edat. També hi ha premis al millor bloc turístic i al millor post sobre Lloret. Fins divendres es poden presentar candidats al Premi Sa Gavina de les arts i les lletres.

 

Maresme

El Consorci de Promoció Turística ha posat en marxa un concurs de temàtica natural  de la comarca a instagram. Es poden presentar imatges fins el 4 d’abril a #naturamaresme2021

Date

març 19 2021
Expired!

Time

8:00 - 23:55
Category

Deixa un comentari

Ràdio Marina logo

RÀDIO MARINA | Sempre al teu costat | 100.3 FM | 96.2 FM

Ràdio Marina S.A.
A17063421
Ca la Guidó 1
17300 Blanes (Girona)
972 33 45 00

2021© Ràdio Marina · Disseny web: F/